Lehet ilyet is. Csak ott is önmagában Q2 vagy Q1+Q2 egyben. Én + eredményt remélek. Az elemzésben egyébként a a szállodáknál a vendégéjszakák nagyon szarul néznek ki. De mivel felújítások is mennek, meg volt elbocsátás, nem számolok túl nagy veszteséggel, csak arányaiban alacsonyabb lesz a bevétel. Kall, Viresol, MM komoly pluszra várom. a CIG még elvileg játszik nem? Legjobb féléve volt evör... Szóval kétesélyes. Bejöttek eladásból pénzek. Ha ÉCS-t nézzük 22Mrd/év ha jól emlékszem az elemzésből, akkor az 5Mrd/negyedév. Nem tudom...
Ne konkretizáljuk? A jó meg a rossz olyan tág... Mármint az is jó manapság, ha kevésbé rossz, mint amit várnak. :P Meg lehetne tippelni a második negyedévre a nyereség/veszteség-et!
Igen, de szó volt róla, hogy a jelentés után új elemzés kell. Most a fejemben két forgatókönyv van. Az egyik, hogy azért adták ki az elemzést, hogy húzzon rajta, mert rossz a jelentés, és majd tartja az esés. Vagy kiadták hogy induljon, aztán rátolnak egy jó jelentést, ami után jön egy új elemzés egy 500 körüli célárral. . Ha az eddigi tevékenységükből indulok ki akkor az első verzió sajnos. Viszont én a második forgatókönyvet várom.
NEW OPUS GLOBAL