"Ha így lesz, akkor az erőműnek a bezárása előtti utolsó időszaka nyereségessé válhat, így az állami MVM Zrt. vásárlása - minden korábbi várakozásra rácáfolva - mégsem hoz masszív ráfizetést. De a nem várt helyzet kihasználása esetén az is bizonyítást nyerhet, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és üzleti köre rosszkor vette meg a Mátrai Erőművet - épp azelőtt, hogy az valóban lejtőre került -, és azelőtt adott túl rajta - igaz, egyelőre nem ismert, milyen áron -, hogy az ismét nyereségessé válhatott volna. Igaz, ezt a fordulatot - és a globális koronavírus-járványt - senki nem láthatta előre."
Szerintem egy "kicsit" jobban fel vannak készülve a hasonló eseményekre, gyorsabban reagálnak, sőt indikátorként szerepelhetnek a kezükben tartott volumen miatt, így nem lepődnék meg azon, hogy idejében kiszórták, majd alulról újra kezdték, kezdenék, hogy kozmetikázzák a veszteséget.
Figyelj Csoki ,,barátom”! Veled ellentétben nekem ez az egy profilom van és lesz is mindig. Mivel kitiltottál a homokozódból, ide írok tudom, hogy olvasod. Figyelj én senkivel nem személyeskedtem. Se veled, se mással! Nem értünk egyet valamiben, erre te kitiltottál hisztizve.Maxot továbbra is az általam a papírt érintő legkártékonyabb karakternek tartom, akit itt valaha megismertem. Az az én véleményem, ha ez nem tetszik durcizz tovább,igazán teszek rá magasról,de ne kóstolgass kérlek. A témát részemről befejeztem.Köszönöm szép estét😁
TBSZ számlákat inkább megszüntetik és sokan távoznak a harctérről. Gondolom pár bróker cég bezár és tisztul a piac. Olyanok kerülnek előnybe akik az ügyfelet partnernek tekintik és nem lenyúlásra váró baleknek.
Ha figyelted az előző napokat is, akkor pár speciális kifejezést is elejtettem, és mindre (az elvárt módon) reagált. Jól sejted, a "mester" visszatért, csak kicsit visszafogottabban. Eddig Elliottok voltak, most ostorok. De a lemez ugyanaz.
előbb utóbb minden prémium gatya lesz :) opi is volt 800, nem megvenni nehéz, hanem utána fenntartani :) olyan az opi mint ez az audi, https://www.youtube.com/watch?v=CfumYQbU7KY állagmegóvás, szintentartáshoz sok pénz kell. :)
vessetek egy pillantást erre: https://www.barrons.com/quote/stock/hu/xbud/opus innen eltűnt az "institutional" részvényesek gomb. magyarul, majdnem 10 millió részvényt szórtak ki?Ez volt a korábbi állapot:
The
Vanguard Group Inc.
7 310 000
BlackRock Fund Advirosrs
2 050 000
BlackRock Advisors (UK) Ltd.
375 070
Dimensional Fund Advisors LP
163 460
TIAA-CREF Investment Managment
82 700
State Street Global Advisors