Jó reggelt :) Nagyon kedves, hogy a barátodnak nevezel :) Megtisztelsz vele Barátom :) Ne aggódj, megvagyok,. itt vagyok, és részvényes vagyok :) Bár utóbbi ma még nem pozitív :)
Tisztelt Opus részvényes fórumtárs! Köszönjük a magas
színvonalú útbaigazítást. Most már tudjuk, mi a teendő a saját részvényeinkkel. További példamutató kereskedést!
*nálad, nem tőled Vagy messzebb van tőled. Egyébként elemezheti Warren Buffet is ezt a manipulált hungarikum akármit, gyakorlatilag lehetetlen bármilyen mozgását kielemezni, alátámasztani, megjósolni.
P. egy minden részvényhez hozzászóló, irreálisan lefelé
agitáló szereplő. Megnyilvánulásait tudálékosan adja elő. Ár elképzelései miatt
egyik részvénnyel sem tud kereskedni. Ö legalább a részvényekről értekezik.
Az állandó mínuszolás sokszor az internet ezen formája által nyújtott anonimitásból "építkező" gyenge emberek reakcióját tükrözi. Nem mondom, hogy nincsenek olyan megnyilvánulások, amelyek nem érdemelnének meg egy szibériai mínuszt, de elnézve a fórumokat sokszor teljesen alaptalanul, maximum antipatikus érzelmektől vezérelve mínuszolnak egyesek és nem a mondandóra reagálnak. Sokszor egyértelmű az is, hogy egy ember több regisztráción keresztül ismétli így magát, elég szánalmas. A kereskedés, árfolyam ilyesfajta ugrálását sem hírek, sem számadatok nem támasztják alá, csak a jó büd...ös spekuláció. Enyhén kifejezve nehéz eldönteni, hogy melyik verzió töltene el nagyobb keserűséggel, ha kiderülne, hogy nem gondolták komolyan a hazai cégek, gazdaság feltőkésítését vagy hogy, miszerint tudatosan, az árfolyamon keresztül olyanokat is megleckéztetnek, akik hosszú távon szerettek volna részesei lenni egy prosperáló hazai gazdasági folyamatnak. Amennyiben jön a "katasztrófa turizmus" uram bocsát, zuhanunk még egy bizonyos ideig 10 - 20 - 30 százalékot (ez nekem kb. 2/3-os bukó lenne), de hosszabb távon szerintem még mindig több esélye van annak, hogy felfelé innen jóval többet lehet menni. Egész biztos vagyok abban, hogy a cég a leányokon keresztül a mostani árfolyamnál (200 milliárdos kapitalizáció) jóval nagyobb vagyonnal (készpénz, befektetett eszközök) rendelkezik már jelenleg is, úgy hogy különösebben nincsen eladósodva, sőt bizonyos szempontból nagyon kedvező finanszírozási, támogatási rendszerrel a háta mögött működhet.
Akkor még minek elemzi, foglalkozik vele ennyit. Mi a motivációja??? Én méretes nem realizált bukóban vagyok... Vettem keveset is, meg sokat is.. És azt tippeltem, hogy csúnya game van, komoly pánikot keltve... Tudom, tudom.... Jönnek a mínuszok...
Nem hiszem, a kereskedésben nagyon rossz elemzései vannak, a befektetést pedig elrontotta "annak idején"... lehet mondani, hogy esik egy részvény, mint ahogy sokan mások is megmondták, de a leírásai alapján pénzügyi csőd lenne kereskedni... teleszórja ugyan "tudományos" kiegészítéssel és naponta többször is "számolgat" fundás oldalról vélt adatok alapján, de az nem javít a teljes elemzési képen... a grafikonok meg hát... finoman szólva is vegyesek és sok van belőle... egy gyakorlati elemző nem hadovál összevissza ennyit... nagyon érdekes emberek írogatnak a különféle fórumokba...
NEW OPUS GLOBAL