Paksrol biztosan tudtam nem lesz, ez a vasúti hír újabb szeg a koporsóban!!! Ezt a céget amúgy is tényleg ellehetetlenítik tudatosan a tulajok ,aztán a választási vereség előtt kivezetik a picsába!!!! Erősen agyaltam hogy hígitom múltheti 303 as vételem, de hagyom a francba . itt tényleg bármikor bele vesz az ember másnap tuti mínuszba kerül!! Egy ismerősöm tegnap adta el 655 ös átlagon lévő nem kevés papírjait ,és érdekes módon megnyugodott ettől😃
se paks, se vasút, semmi nem lesz. ezt árazza a piac. Mondom, az lesz a vége, hogy 100 alá esik, lölö megveszi a betett cégeit kp-ra, aztán a befolyt pénzt osztalékban kifizetik, és megszűnik az opus global nyrt.
Szerintem Gyuri picit elfáradt. Kedden kitett a face csopiban egy cikket amit előtte 2 órával már kirakott valaki. És ott aztán nem záporoznak a posztok, nem azért nézte be. Vettem a fáradtságot és visszanéztem az ottani aktivitását. Az alapján egy jóindulatú átlagpolgárnak tűnik aki hisz/hitt valamiben. Vakon. Csak ez az árfolyam már olyan mélységben van amit már Gyuri pozitivitása sem képes elviselni. Emellett az utolsó 10-15 hozzászólására rendre tetemes mínuszt kapott. (a legtöbb 33 volt talán) A saját topikjában! Nem csoda, hogy száműzetésbe vonult. A legjobb lenne ha bezárná ezt a boltot.. Trollokat sincs ideje/energiája kezelni. Amúgy a kemény 477 tagú facebook csoport jól mutatja mennyire jelentéktelen porszemek vagyunk mi itt a hatalmas (egyelőre) virtuális buktánkkal.
NEW OPUS GLOBAL