Nincs gondom a listával. Ez a Te statisztikád/minősítésed. Konkrétan nem is érdekel. De Te is úgy hivatkozol a listáról hiányzókra, hogy "mi" ("...velünk...")
"...ez Logikailag eléggé azt jelenti, hogy pl. én - mivel nem kaptam ellenzéki bélyeget - seggnyalónak minősülök a szemedben :)..."
Ezt a topicgazdával beszéld meg. Ő csinál statisztikákat az "ellenzékiekről". Aki nincs a listán, az bizonyára kormánypárti. (az Ő logikája alapján) :)
"Mindenki, aki nem a kúrmány/Orbán seggét nyalja, az automatikusan ellenzéki bélyeget kap. Ez a fidesznyik mentalitás"
ez Logikailag eléggé azt jelenti, hogy pl. én - mivel nem kaptam ellenzéki bélyeget - seggnyalónak minősülök a szemedben :)
pedig amúgy én is elmondhatom magamról, hogy soha nem tettem erre utaló megjegyzést
Sem a "seggnyaló"-t, sem a "náci"-t soha nem használtam itt a fórumon senkivel kapcsolatban. De, ha engem le "komcsilibsi"-zhetnek a propagandisták, akkor miért nem tarthatom őket "fidesznyik"-nek?
de az
és szerinted az "ellenzéki" pont ugyan annyira számít sértőnek/szalonképtelennek, mint a "seggnyaló", "fidesznyik" stb. :) (a nácit te most nem említetted, azt csak én tettem, hozzá, nem rád utalva konkrétan)
nem, csak annyira vicces, amikor náciznak, fidesznyikeznek (én is voltam már minden, pedig életemben nem szavaztam még fideszre :), de ha "leellenzékezik", akkor vérig vannak sértődve, hogy az megbélyegzés :)
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)