Ebben a történetben az Index a legkevésbé a hunyó. Kértek egy interjút, amit megígértek nekik. Az, hogy miért próbálták elsunnyogni, és kik, az nem az ő saruk.
Én úgy láttam hogy itt a sameszai önállóskodtak.
Balog kifezetten normálisnak tűnt a videón.
A felháborodott levél akkor született, amikor megnézte, hogy az index hogyan futkározott utána.
Egyébként mostantól valószínűleg Balog sem fog interjút adni az indexnek. Kár, kb az utolsó normális miniszter volt.
attól függ, hogy mit értesz a "keresztény" alattaz itteni hazaáruló munkásságod alapján én nem mernék veled egy platformra állni semmiben.
aki habony árpádhoz imádkozik, sátánnak nevezi Ferenc pápát, az nevezheti magát kereszténynek?
Azért azt elvárnám egy minisztertől, hogy ha megígéri, hogy válaszol a kérdésre, akkor odaáll, és válaszol. Nem megpróbál meglógni. Aztán meg felháborodni, amikor nem sikerül. Ennyi gerince legyen már...
Mi van a CEUval? Nem tud az USAban működő egyetemet nyitni kredittel? Pedig van magyar törvény amivel megtehetné! Abbahagytad a válogatott lehetőségek eredményes kimutatását!
Ideje lenne elfoglalni már az USAt a felsőoktatási törvényekkel, mert ott mindenre van megoldás! Csak itthon nem akar ez a CEU magyarul gondolkodni!
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)