Én úgy vagyok ezzel hogy mindenkinek maga kell eldöntenie mely párt döntései elvei állnak a legközelebb hozzá és hogy végül személyesen az egyéni képviselők közül melyiket tartja a leg alkalmasabbnak. De ezt valós, realista információk alapján hozhassa meg ne hazugság hegyek alapján. Ha valakinek nem számít a korrupció pl de nagyra értékeli a Fidesz intézkedéseit szavazzon a fideszre. Ha nem tudd egyetérteni a korrupcióval és hazugságterjesztéssel de nagyban migráns ellenes és nacionalista ott van a Jobbik neki. ( én mondjuk annyira nem szimpatizálok vonáékkal ) Ha valakinek a balos értékek a szociális érzékenység az alapjövedelem fontos pl és szintén nem érdekli a korrupció valamint elhiszi hogy ezek a szocik nem azok a szocik és Karácsony Gergely változást tudd hozni szavazzon az MSZP-re ( Én aztán biztos nem ) Ha valakinek Orbán a patás ördög és Gyurcsány az egyetlen reménye ( fordított esetbenn lásd első pont amúgy ) az szavazzon a DK-ra. ( Mindenkinek Joga van hülyének lenni, figyelmeztetés ez szerény véleményem! ) Ha valakinek fontos a környezetvédelem Antiglobalista és mellette nagyon szúrja a szemét a korrupció szavazzon az LMP-re ( Én mondjuk a programjuk felével kb nem értek egyet de eddig ők vannak a legközelebb ahhoz hogy megkapják a szavazatom ) Ezen kívül még ott van a Momentum és még jó pár egyéb párt. tessék informálódni és választani. De ne kormánypropagandából.
Engem komolyan érdekelne a véleményed.. Biztos nem fogok a FideszKdnp-re szavazni és ezért szeretném tudni, hogy mi a véleményed a többi pártról. Esteleg mástól is várnék épitő jellegű véleményeket, hozzászólásokat nem csak pny-től...
A minuszolónak azzal van baja hogy nem szavaztam a Szocikra sose és nem is tervezem? Vagy a Varga Pokorni Áder hármassal? Esetleg azzal hogy a Fideszre szavaztam 2010-ig?
Te nyilván a világ legokosabb embere vagy és tévedhetetlen. Aki mást mond mit te, az mind hülye! Ha te elhiszed, amit a rezsicsökkentésről Karácsony és a baloldali média szajkóz, akkor te bizonyítod a teljeskörű tájékozatlanságodat.
"senkit nem érdekelt, hogy előtte évekig mekkora tisztességtelen haszonra tettek szert a bankok" Tudod pl. az OTP mikor érte el eddigi legnagyobb nyereségét? Segítek: 2017.
1. “vissza fizettük az IMF hitelt” . Egy része ott volt az MNB-nél, azt adtuk vissza, másik részét újabb hitelből fizettük vissza. Nem semmi tájékozatlanság egy gazdasági fórumon. . 2. “folyamatosan csökken az állam adósság” . Erről rengetegszer írtam már, most csak a lényeg: GDP 80%-ról 75-re csökkent a kimutatott államadósság. De közben elment az MNYP (GDP 10%), GDP 10-15%-al csökkent az MNB devizatartaléka. Még nem hajtották végre az Eximbank korrekciót (GDP 2-3%) és nincs az államadósságban benne Paks 2. orosz hitele (GDP 12%). Ha ezekkel is számolsz, akkor a csökkenés erős növekedés lesz (tudod, mint a “rezsicsökkentés”...). . Ezt is illene tudni egy gazdasági fórumon. . 3. “GDP növekedés 4%-os” . Guglizd ki, mi volt 2008/2009-ben, ha fejből nem megy. . 4. “a költségvetési hiány 2%körüli” . Nem teszünk félre az MNYP-be (de ettől még kédőbb nyugdíjként ki kell fizetni!), 2-3-szor annyi EU pénz érkezik és a globál kamatkörnyezet miatt 100 mrd-okkal kisebb a kamatfizetés évente. Ha ezekkel korrigálsz, bőven 5-6% feletti hiányok lennének. A valós gazdálkodás tehát semmit nem javult.
Én egy jó kormnyra szavaznék és ha nem ólit a kormány akkor is rom oldali és akkor is amikor jobb oldali. = Én egy jó kormányra szavaznék és ha nem jól csinál valamit a kormány akkor is leírom ha baloldali és akkor is amikor jobb oldali.
Én egy jó kormnyra szavaznék és ha nem ólit a kormány akkor is rom oldali és akkor is amikor jobb oldali. Ha nem érted te bajod. Sose voltam Balos. 2010-ig a Fideszre szavaztam. MSZP, DK SZDSZ tőlem sose látott szavazatott. De a Fidesz se fog amíg nem változtt több ponton. Utána simán szavazok rájuk is. Nekem pl az a fidesz amibe Áder, Pokorni, Varga voltak a vezető nevek volt szimpatikus. Ez a Németh Szilárd, Matolcsi, Rogán féle bagázs sokkal kevésbé. És nem azért ahogy kinéznek hanem ahogy cselekszenek.
a létező környezetben . vö.: nem mindegy, hogy szélben vitorlázok, vagy szélcsendben. mindkettőt én csinálom, de nem ugyanarra az eredményre jutok. . vagy azt mondják, úgy kell úsznom, hogy ólomövet viselek (hoznak rá törvényt), hát nem nagyon fog jól menni . szóval nem annyira jó ez az én hozom össze sztori, én hozom össze persze, amennyire megtehetem. . és ma eléggé olyan a kurmányzás, hogy én kevésbé tehetem, mint tiborczfiam vagy lőrincbarát. de nem csak én, hanem az a sok agyatlan fideszcsicska, akik itt védik a védhetetlent. csak ők még hülyék is pluszban.
"Ezenkívül a pénzvilág (a hitelminősítők is) nehezményezte a bankadót, senkit nem érdekelt, hogy előtte évekig mekkora tisztességtelen haszonra tettek szert a bankok." Az OTP nyeresége sose volt ilyen magas mint most.
Drága baloldali barátaim! Szavazzatok nyugodtan az ellenzékre, ha tényleg úgy gondoljátok, hogy ha ők kerülnek kormányra, akkor nektek, az országnak sokkal jobb lesz. Eddig mindig az ellenkezője történt, a baloldali kormányok alatt romlott a helyzet, a jobboldali kormányok alatt javult. Aki saját maga ellensége, az szavazzon a baloldalra. Én befejeztem a vitát :)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül