Nagy felháborodást okoztak Orbánék, mert megvétózták az EU–Afrika-megállapodást
"Nem tetszett a magyar kormánynak a közös nyilatkozat szövege, amelyet a jövő szerdai, marokkói EU–Afrika-csúcson akartak elfogadni, és vétót emelt, így azt ebben a formában az EU nevében nem lehet aláírni"
.
http://hvg.hu/itthon/20180426_nagy_felhaborodast_okoztak_orbanek_mert_megvetoztak_az_eu_afrika_megallapodast
Te egy igazi magyar vagy ! Meg is érdemelted, amit a választás a tudomásodra hozott! Undorító lett a szöveged azóta! - Megkereshetnéd már a népedet,ahol kiélheted a kisebbségi (többségi?)frusztrációdat, amit a demokrácia okozott az elferdült szocializálódásodnak!
Átadom pódiumot V.Megyeinek remélem elfogadja..:::))))) Árnyék JELENTÉSEKBEN NEM VAGYOK JÓ:::: Előre le lett rögzítve, már egy éve MEGSZERKESZTETTÉK.. fantasztikus..
HÁT ÉN NEM TUDOM... Hány országnál van már ez bevezetve/használnak ilyet...Hogy megtalálnátok ezzel az ""Eus ügyészséggel"" Annyi lenne a feljelentés mint égen a csillag..:::))))Lenne hova árulkodni!!!-Helyben kell rendet ALKOTNI!! Törvénykezésileg..Engem csak ne jelentgessen SENKI FŐLEG HÁTAM MÖGÖTT NE!!! Atán egyk se KÜLÖNB EZEN TÉREN!!!
Nem tudom az okát a vétónak, mi van/ lehet a háttérben.Nem szeretem az olyan troll jellegü bejegyzéseket amelyek - szimpla bírálatok.Egyébként a név helyesen Szíjjártó Péter.A stílus maga az ember...AZ ország érdekeinek védelme összetett dolog, a diplomácia nem egyszerü " feladat".Nem mondható hogy a korábbi kormányok minden intézkedése oké volt, mint ahogy a mostaninak is voltak ( akár súlyos) tévedései.
ha rosszul viselkedik Putyinnal, elzárják a gázcsapot ha rosszul viselkedik az EU-val, elzárják a pénzcsapot minden másra ott a Sorosozás azt megérti mindenki, az a biztos
Orbánék minden területen hátrálni fognak (legfeljebb itthon tagadják, elkenik), egy dologban nem: az uniós ügyészséghez való csatlakozásban. Ha viszont az unio nem ragaszkodik ehhez, akkor vagy nem látja vagy nem akarja látni a helyzetet, azaz bűnsegéd.
Nagy felháborodást okoztak Orbánék, mert megvétózták az EU–Afrika-megállapodást
.
http://hvg.hu/itthon/20180426_nagy_felhaborodast_okoztak_orbanek_mert_megvetoztak_az_eu_afrika_megallapodast