Nagy felháborodást okoztak Orbánék, mert megvétózták az EU–Afrika-megállapodást
"Nem tetszett a magyar kormánynak a közös nyilatkozat szövege, amelyet a jövő szerdai, marokkói EU–Afrika-csúcson akartak elfogadni, és vétót emelt, így azt ebben a formában az EU nevében nem lehet aláírni"
.
http://hvg.hu/itthon/20180426_nagy_felhaborodast_okoztak_orbanek_mert_megvetoztak_az_eu_afrika_megallapodast
-úgyanmár, mért féltenéd magad.. régen se bántottál(színt úgy én se).. most meg fordult volna világ..::))) -Hogy beleragadsz a szavimba most nem leszek mérges..::)))
Nagyon áruúlkodó ez nekem.. -mit kell még megérnem tőletek!! Na meg mire szeretnétek még rávenni Eus vezetőinket..Azért már ez sok.. Óhh tudom én ki van/kik vannak ítt a háttérben.. Hatalom NEKTEK SE DRÁGA..Dehát így saját népét ELÁRÚLVA..
+"Egy kis önkritikát is gyakorolhatnál, ne csak a nálad különb embereket zsupáljad!" +"Egy kis önkritikát is gyakorolhatnál, ne csak a nálad különb embereket zsupáljad!" + "Egy kis önkritikát is gyakorolhatnál, ne csak a nálad különb embereket zsupáljad!" +"Egy kis önkritikát is gyakorolhatnál, ne csak a nálad különb embereket zsupáljad!" +"Egy kis önkritikát is gyakorolhatnál, ne csak a nálad különb embereket zsupáljad!" Folytassad!
Kezdesz meggyőzni az önkritikád tudatlan másolásával! Nem velem jártál a magyar helyesírás tanulásakor iskolába! DE lehet, hogy nem is fontos neked, mert értelmezni is tudni kellene a magyarul írt szövegeket, mielőtt tudatlanul másolgatod mások nagy igazságait!
Igazad van!? Az UNIO magasra tett tétet azzal, hogy vegzálják Magyarországot, akár a kizárás (ami lehetetlen az UNIO "alkotmánya szerint) piszkálódásával is! - Csak a politikában tudatlanokat lehet erről meggyőzni! Meg azokat, akik szeretnek tetszelegni a nagy nemzetközi liberális értékeikkel, amiket egy kijelentéssel európai értékké növesztenek és azt diktatórikusan értelmezve mindenkinek természetesnek kellene venni! - Hát ennek a korszaknak a végét járja Európa! akik meg bekajálták ezt a formát azok megtalálták a helyüket az utcán és a diktatúrát alkalmazó Fészbukójukon! - Szuverén Magyarországot! Maradtak még a nagy Európából nemzetek, amik fennmaradtak a Nyílt Társadalmak! ingoványának szigetein!
Franca Valamiért valamit szoktak garantálni egy Megállpodásba.. Röv. IDE ÉS ODA NEM MEHETNEK ANYAORSZÁGOT,SZŰKEBB TERŰRETRE VONATKOZTATVA!! NEM KIHAGYVA EBBŐL Sok mindent!! Elmegyek mint Migráns az Euba jót BALHÉZOK/KÖTEKEDEK AZTÁN TOLNCOLJONAK KI!! -MÉG PÉNZT IS KAPOK!! Mi lesz hogy,ha emberi jogokat megkpják a Migránsok!!
Máskor se gyere a szövegkörnyezetből (UNIOs javaslatból) kiemelt egyoldalú értelmezéssel! Másold be az egész javaslatot és mindjárt más lesz a mondanivalód igazságtartalmának! - Ha meg csak olyant akarsz értelmezni, amivel fikázni akarod Magyarország kormányát, ahhoz keress olyan oldalt, fórumot ahol ezen örömködtök egymás között, egymást túlharsogva! Ott lehet hisztizni és hazugságot keresni!
Nagy felháborodást okoztak Orbánék, mert megvétózták az EU–Afrika-megállapodást
.
http://hvg.hu/itthon/20180426_nagy_felhaborodast_okoztak_orbanek_mert_megvetoztak_az_eu_afrika_megallapodast