Nagy felháborodást okoztak Orbánék, mert megvétózták az EU–Afrika-megállapodást
"Nem tetszett a magyar kormánynak a közös nyilatkozat szövege, amelyet a jövő szerdai, marokkói EU–Afrika-csúcson akartak elfogadni, és vétót emelt, így azt ebben a formában az EU nevében nem lehet aláírni"
.
http://hvg.hu/itthon/20180426_nagy_felhaborodast_okoztak_orbanek_mert_megvetoztak_az_eu_afrika_megallapodast
Egyelõre valóban nem akarnak idejönni... Juncker és a kivénhedt, hazátlan valutanepper épp azon agyalnak jelenleg, hogy miképpen lehetne a beküldendõ migránsokat “röghöz kötni“ az EU területén belül... ehhez elõször az akadékoskodó országok természetes (egészséges) ellenállását kell megtörni... (ez következik rövidesen az úgynevezett “Európai Értékeket Felügyelõ Hivatal“ csatasorba állításával...:))... a kiszemelt migrók röghöz (országhoz) kötése utána már pusztán technikai-logisztikai-adminisztratív feladat lesz... azaz gyerekjáték.
Pont hogy ők a bólogato Jankók. Pl volt h épp a neppart osztotta le őket a ceus ügy miatt ami hatott is. Több pénzt visznek ki? Euró milliardokkal támogatnak amit persze szana szét szórunk jó magyar módra épül a nemzeti focializmus... Renegeteg vállalatot hoznak ide mert olcsó a munkaero a bérek emelkedesevel nem sokáig tart ez sem majd főleg h már munkaero hianyrol beszélünk. Magyar ipar már a rendszerváltás után sem igazán volt. Egyébként az EU lényege a gazdasági politikai együttműködés lenne amiben csak addig szeretünk részt venni amíg megkapjuk az aktuális utalást. Nem egy alkalom volt amikor azt kommunikáltak itthon az embereknek h nem engedünk Brüsszelnek majd erre ők belengettek a szankciókat és egyből törvényt módosítottak a srácok. Néhány éve épp Orbán javasolta a kvóta rendszer bevezetéset most ő ellenzi leginkább. Ennyit a pincsikrol...
És azok akik Németországba mennek miért zavar minket? Itt az a kérdés ide akarnak jönni? Nem! Akkor megis mi a túrótol kell megvendeni az országot csak azt áruld el. Hiába kapargatja a tulelokeszletet ha nagy gáz van szart sem ér a pénz! Háborús helyzetben pl elég közel van a 0 hoz az értéke...
Nekem ugyan nem koalicios partnerem mert se part se politikus nem vagyok. Mellesleg meg orban eseteben is van amivel egyetertek es van amivel nem . Hat akkor mas politikusnal ne lenne igy? Csak fidesznel divik szentirasnak venni a vezer szavat. Marmint az epp aktualisat. Az ENSZ ben leadott 20q5s beszedet te se idezgeted.
Az Együttre visszatérve, elverték a pénzt a full kretén kampányfilmekre. Juhász még valami Berni nevű mosóporos reklámot is csináltatott (a youtoube-on meg lehet nézni) ami tényleg teljesen gagyira sikeredett, aztán erre utaltak emberek ezrei pénzeket. Na, a többi párt sem különb ám, csak Juhászék még a látszatra sem adtak és ezt a sok értelmetlen baromságot fizették ki helyettük a választók. Ezek után ne mondja nekem senki, hogy Mo-n nincs az embereknek pénzük.
Marad rá pénzük, ez miatt ne aggódj. Ha tudják önteni az emberek a pártoknak (Jobbik, Fidesz, Együtt, MSZP, DK stb.) a zsetont ezerrel meg államadósság védelmi alapba - ami azért régebben volt már -., akkor jut bármire. Most olvasom, hogy az együtt összekalapozta a tartozását 2 hét alatt. Az állam tolja a pártokba a pénzt számolatlanul, az emberek meg még utalgatnak is nekik erre a cirkuszra, aztán meg sírnak hogy nincs mit enni hónap végén. Amúgy nekem van jobb ötletem, ne hitelt adjon a Matolcsy hanem nyomjon ingyenpénzt mindenkinek (helicopter money) az MNB-ben és meg van oldva a probléma :-DDD
Az ötlet nem rossz.Kérdés a lakbéren,élelmen és ruházkodáson felül marad e rá pénze?A legjobb az lenne ha Matólcsy adna hitelt 2-2,5%ra az embereknek hogy osztalék papirokat vásároljanak bizonyos kitételek mellett.
A magyar munkás ez esetben megveheti azon külföldi cégek részvényeit, amelyekről úgy gondolja, hogy itthon előnyhöz jut. Így részvényesként részesedik annak nyereségéből.
Nem is kell előirni.Ha féláron vagy3/4 áron kapod a német traktort miért vennél bármi mást.Esetleg magyart?Ami esetleg technikai tudásban nem is de ár/értékben tudna versenyezni.Vagy az a cél hogy mindenki bérmunkás legyen ebben az országban?
“...Egybébként én nem tudok róla, hogy manapság menekülnének a görögöktől, talán mert Merkel lepaktált Erdogannal, milyen érdekes azóta 1 sem jött...“
folyamatosan szivárognak befelé, nem pedig nagy hullámokban, ezért tûnik neked úgy, h. “1 sem jött“. :))
Münchenben láttam a Franz Josef Strauss reptéren néhány hónapja, amikor vagy 10-15 tetõtõl-talpig feketeburkás nõféleség nagy bõröndökkel érkezett éppen valahonnan messzeföldrõl és cihelõdtek befelé a taxikba.
Kérdeztem egy kocsija mellett ácsorgó bundesliga-frizurás német(nek kinézõ) taxist h. ez meg mi a fax, bitte? Azt feleli: “Na, was glauben Sie? Familiennachzug im grossen Stil... wir werden alle von der Bundesscheissregierung verarscht.“
Egyébként tökmindegy, a Százéves Terv megvalósulását csak elodázni lehet ideig-óráig, megakadályozni már nem. Orbán is jól tudja ezt, de neki megfelel a történelemkönyvekben az utólagos Vátesz szerep a lábjegyzetekben, jobb esetben keretes közbeszúrt szövegben... amúgy meg ML-en keresztül addig is összekuporgatja a dinasztia számára a túlélõkészletet. .
Egy tőzsdei fórumon a 21. században kicsit bátor meló elsütni ezt a marxista "kiviszik az országból a pénzt" című lózungot. De úgy néz ki, van rá vevő most is. Esetleg még annyit írj meg, hogy ezt te is elhiszed, vagy az M1 hírműsorból jegyzetelted ki?
Nagy felháborodást okoztak Orbánék, mert megvétózták az EU–Afrika-megállapodást
.
http://hvg.hu/itthon/20180426_nagy_felhaborodast_okoztak_orbanek_mert_megvetoztak_az_eu_afrika_megallapodast