KI stagnál ma ? Talán Opus ? Neeeeeeeeeeem! Talán OTP ? Neeeeeeeeeemmm ! Akkor esetleg Ricsike ? Neeeeeeeeeeem ! Mol ? Egy l*f*szt ! Akkor ki ? (nagy csodálkozó szemekkel) Hát az MTEEEEEEEEEEEEEEL ! ( hangyafasznyi forgalommal:)
Engem sosem befolyásoltál, tíz éve kereskedem a Telóval. Abban igazad van, hogy TA alapján mozog, lefelé is azt tette, most majd felfelé is ezt fogja, de nem csak a Teló mozog így... Nekem azzal van bajom, hogy beírod, hogy Fussatok bolondok!!!! Most épp nem kell futni.... pénteken esemény lesz, és ezt Te pontosan tudod, ezért buzdítasz eladásra. Még amikor kiszálltam 413-414-en akkor betettem vételt 399-re, nem voltam itthon, de kaptam róla SMS-t, hogy teljesült, meg is lepődtem, mert túl hamarnak ítéltem, de bánja a kánya... A spiritualitásodat az aljasságoddal, gyermetegségeddel, mohóságoddal nem tudom összeegyeztetni. Remélem elég világos voltam.
Ne sírj, a klónjával csicsereghetsz még! Moderációs esemény történt "settevoltesette" felhasználóval szemben. Moderáció: Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása: köszönjük a részvételt.
Mtelekom