"Lehet, hogy kicsit figyelni kellene a szponzorációs költésekre. Gyenge negyedévet publikálhat az MTEL, de az osztalék és a növekedési célok nem kerülnek a kukába. -"
Nem, nem adtam el. Nekem pár forint emelkedés nem sokat jelent. Én a hosszú távot szeretem, amikor több tíz forinttal megy föl az értéke a papírnak. Aztán majd eladom, amikor már kellőképpen kitermeli az elvárt hasznot. Bukóban meg rá se nézek.
Nem daytrade az amiben én utazom, hanem a long. Én hosszabb távon húzom ki a pénzt a túlmisztifikált "egyszereplő" zsebéből. Nyilván azok, akiknek nem jó meglátásaik vannak, azok számára savanyú a szőlő és folyton jönnek a negatív komentekkel. Mire számítok? Csütörtökig alapvető oldalazás, azután esés 435-442 közti tartományba. Ott van némi támasz, amely majd megfogja. Azután lassú oldalazás, lényegi változást az amerikai elnökválasztás idején figyelhetünk meg.
Na azért azt nem mondanám! Annak ellenére,hogy a fidesz előszeretettel korrupcióval vádolgatta meg a baloldalt nem sok ügyben bizonyosodott be annak valódisága! Európában jelenleg nem tudok elképzelni olyan politikai pártot mely méltó ellenfele lehetne a fidesznek közpénzek ellopásában vagy a korrupt ügyek területén! A fideszt inkább lehetne Afrikai országok szintjére sorolni,ők azokkal méltó ellenfelek.
Törölt felhasználó2016. 08. 03. 12:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azt hiszem ebben nagyon hasonlít a két?oldal:bal,jobb stb.
Ehhez nagyon értenek a politikusok.
Mtelekom