Bocs srácok, a 443-as lehúzásban én is részt vettem és mégsem én vagyok a titokzatos "egyszereplő". Szerintem amúgy az egy szereplős hozzászólások nem veszik figyelembe, hogy a bankoknál, pénzintézeteknél a megbízások összegyűlnek, majd megfelelő (nézőpont kérdése kinek) pillanatban ráöntik a megrendeléseket a piacra. Így valóban egyszereplőnek tűnhet a laikusok számára a dolog. Pedig lehet, hogy egy-egy beöntés mögött akár több száz kisbefektető pénze és szándéka is meglapulhat.
A tavalyinál alacsonyabb árbevétel mellett jöhetnek a Magyar Telekom negyedéves számai csütörtökön zárás után. Az energiapiaci kilépés hatása nélkül viszont bevétel soron sem lenne visszaesés, miközben a nyereséghányadok is javulhattak tavaly óta. Ezek alapján akár az sem kizárt, hogy a menedzsment valamelyest javítja az éves célkitűzéseket is.
A KBC akár jobb jelentést is el tud képzelni, és hogy a vezetés emeli az idei évre kitűzött célokat:
"A tavalyinál alacsonyabb árbevétel mellett jöhetnek a Magyar Telekom negyedéves számai csütörtökön zárás után. Az energiapiaci kilépés hatása nélkül viszont bevétel soron sem lenne visszaesés, miközben a nyereséghányadok is javulhattak tavaly óta. Ezek alapján akár az sem kizárt, hogy a menedzsment valamelyest javítja az éves célkitűzéseket is.
Mtelekom