Normàlis, jószàndèkú ember nem èlvezi a màsik nyommoràt. Annak örül, ha a màsiknak is sikere van. Nem tudom mièrt van itt egèsz nap, de ha normàlis, nem is èrdekel.
Természetesen, sőt a normális hozzászólásokat segítségnek tartom, de ami itt folyik az messze ettől.
Én már azt sem értem miért tölti itt a fél napját valaki, ha nem érdekli a papír.
Lehet hogy csak élvezi hogy sokan vannak bukóban? Tudsz más magyarázatot ?
Attól mèg hogy nem akar venni lehet normális vèlemènye. Ami akàr szólhat arról is, hogy esni fog a papír. Èn is írtam màr több ilyet ès senki nem szidott èrte.
Félreérted a helyzetet.
Nincs telekomod, nem is akarsz venni.
Csak azért vagy itt hogy élvezkedj másik baján és idegesítsd őket. Ezért kapod a minuszokat.
Nem akarsz telekommal foglalkozni ennek ellenére a fórumot teljesen telefossátok, hogy már használhatatlan.
ezzel nem is lenne baj, de itt annyi a beragadt reménykedő, hogy ha bármi írás bemegy ami nem az emelkedésről szól, azonnal idegbajosabbak lesznek, nyomják a mínuszt, szidnak, de ezt te is láttad már
köszönöm hogy meosztottad.
de ha jól sejtem ti is inkább ott maradtok dolgozni,élni, ha tehetitek husszú távon. mert ithon azt a pénzt valószínüleg nem kapnád meg akkor sem ha találnál ugyan olyan pozicióban állást.
Ha valahova bemèsz, ès kapàsból a helysèg közepère szarsz, ne csodàlkozz, ha megdobàlnak vele. :) Ha normális hangnemben leìrod a vèlemènyed, normàl a reakciò is. Van aki egyetèrt vele, van aki vitatja. Ezt próbàltàk is elmagyaràzni itt rajtam kívűl mèg pàran. Tudsz korrekt kommenteket is írni, maradhatnàl ennèl a stílusnàl.
minden csak nezopont kerdese. en a magyar gazdasaggal kapcsolatosan is optimista vagyok. Egy atrendeodes zajlik a vilaggazdasagban jelenleg. nehany europai orszag tul elore futott a gazdasagi teljesetminyehez kepest es ennek isszak a levet. Az azsiai koltsegelony azonban 2015re elillan az USA & EU-hoz kepest! Akkor pedig el fogjak kezdeni majd attelepiteni a gyartokapacitasokat / egyeb penzugyi munkakat, amit most meg indiaba helyeznek ki kelet europaba es del-kelet eu-ba. 2020-ig szerintem a magyar gdp egy szep növekedesen fog tulmenni, ha nem b*****jak tul sokat a kulfoldi cegeket. Annak veget kellene vetniuk. A szemelyi jövedelemadot pedig feljebb kellene emelni. Miert van 16%-os szja otthon, ha nem birja el a rendszer?
A gyerekek elvesznek a magyarsag szamara: ezt majd par ev mulva elmondom, hogy a ket fiammal mi lett. A fogado orszag nem adja meg az allampolgarsagot automatikusan (Luxembourg), igy maradnak magyarok. A nagyobbik meg csak angolul beszel, az istenert se akar megszolalni magyarul. pedig megerti teljesen. Ö 3 eves. Hetvegen megyunk haza, majd talan a nagyszulokkel/unokatesokkal fejlödik jobban. Szeptembertol kezdi tanulni a Luxembourgi nyelvet. Erdekes lesz, mert most sem fogadja el, hogy ket nyelv van. Na mindegy. Ez attol fugg, hogyan nevelik a gyereket. + meg mis is hazaköltözhetünk. Szoval meg teljesen nem vesztünk el:)
Szakmailag :
usa: piroska
ázsia:vegyes, nikkei -2,88
futik :piroskák.
könnyen lehet hogy mi is esünk ennek tükrében . persze mehet is ellent a telcsi, majd kiderűl.
Kedves minuszolgató !
nyugodtan nyomkodjad :) nem hat meg :)
Esetleg próbáld meg kihúzhi a fejed viki seggéből. :) Amennyiben sikerűlt, végy néhány mély levegőt ,hátha kitisztúl a fejed.:)
Idővel - ha nem dugod vissza- születhetnek SAJÁT igaz vagy téves gondolataid is. :)
Próba szerencse ! :)
Sok sikert !:)
ha normálisan kérdeznek tudok normálisat is írni. Ha szar dobálás van abban is felveszem a kesztyűt.:)
Nem kell azonos veleményen lennie mindenkinek, ezt el kell tudni fogadni.
Még egy gondolat- valaki igen kesergett ma talán az info rádióban arról hogy azok akik külföldön keresik a boldogulást ,és gyereket is ott vállalnak azok a gyerekek elvsznek a magyar nyelv számára ( meg a magyarság számára is. ) érdemes lenne ezen elgondolkozni kicsit az illetékes pozíciókban.
Sajnos jelenleg a politika nem csinál mást mint a még meglévő kicsinyke vagyont ura osztja, léte nem hoz semmit.
csak pofázik.... a fene megette.
olyan propaganda van amit sztálin is irígykedve nézne, teljesítmény csekély, népbutítás szavazatgyüjtés korlátlan.
aki tud menekűl ( 500000 versenyző ). aki marad az azért dőglik meg mert probál előrelépni miközben kb 5 embert visz a hátán ( közmunkások ,munkanélküliek közalkalmazottak, germekek, nyugdíjasok) az utóbbi kettő természetesen kötelező és el isvárható. azon sem lepődők meg ha kopogtat a TEK.
sajnos én nem vagyok most optimista. Szerintem nagy baj van ,és nem a telkoval.
Érdekes dolog az ,hogy ha van papírja longra az embernek, akkor más gondolatokat fogalmaz meg, mint akkor amikor nincs.
Szerintem mindíg befolyásol a felvett vagy fel nem vett pozi, és a felvett pozi nagysága még nagyobb nyomást is kifejt az emberre.
Mtelekom