A tranzakció a tervek szerint nagyságrendileg 3,3 milliárd forint készpénzbevételt és 1,3 milliárd forint profitot eredményez. A tranzakció zárása a következő hetekben várható.
A Magyar Telekom ingatlanértékesítése
Budapest – 2019. december 12. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM
HB, a továbbiakban: a „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy
megállapodást írt alá balatonkenesei hotelének értékesítéséről.
A korábban bejelentett működési hatékonyság javítás és portfolióracionalizálási intézkedések részeként,
a Társaság több ingatlanát és üdülőépületét értékesíti. 2019. december 11-én a Társaság szerződést írt
alá a tulajdonában álló legnagyobb, Balatonkenesén található hotel értékesítéséről.
A tranzakció a tervek szerint nagyságrendileg 3,3 milliárd forint készpénzbevételt és 1,3 milliárd forint
profitot eredményez. A tranzakció zárása a következő hetekben várható.
apropo asszony, otthon most csend van, aztat-e mondja a drágám vegyel már forádzsit, jót hallottam róla (ennyire titkos volt a tsys helyzet) mondom néki én nem veszek egzotikumot, illetve egyszer és utoljára vettem valami synergont az is a csúcson:):) De hosszas unszolásra vettem még is tennap délután, azóta is mosolygok, mert most előny nálam otthontájt (ennyit "megért" a szuper beszálló).
hogy nézze? sexardra a telekom még nem jutott el a 21. szd-ba 30-s mobilinterneten? 2 kbit-es matav interneten a gépen? Ne vicceljünk má, még a főzőműsorban is a telekom iptv-n a fakanál mozdulatlanul áll 5 percig a kimerevedett képernyőn aztán ugrik egyet:):) A tottenham már visszarepül angliába mire farkas a kezdőrugáson túl jut:):)
Mtelekom