Szasztok mindenkinek! Na erre varjatok gombot. Magyar képviselő buktatta le az ukrán batman-csirkét A következő kőrben az igen jóképü & nagytuddású varjú laca buktatja le a batmen sast. A sasnak a melle filéjé meg a kutyáknak oda hajitják. Szárnyastól,szöröstöl böröstöl,sas-likastól.🍗🐱👤
nem irigylem, minden írásában átjön a kompenzálási kényszere. Az írásainak legnagyobb részében direkten, vagy indirekten magát magasztalja. Egyike a legegyszerűbb pszichológiai képletnek.
nem tudom miért kellett ezt a szavazós műsort megint eljátszania, vagyis tudom, le is írtam. Úgyse tartja be amit ígért, egyszerűbb lett volna, ha leírja amit akar. Milyen dolog ez, hogy megszavaztatja magát, még is mit várt, könyörögjünk neki a kioktatásért?? áááá... hagyjuk. Oda ír ahova akar, ha normális elolvasom, ha nem, akkor görgetem. Nyithat egy saját telcsis topikot is ennyi erővel...
ahogy andare "szavazása" kapcsán (a döntetlen):):) is csak ismételten bemásoltam amit korában írtam, most a folytatást tudom megismételni vele kapcsolatban: "Részemről hót mind1, hogy írsz, vagy nem írsz"
Valahogy túléljük. Azért pár szót még. Itt mindenki szívesen olvassa a jóindulatú hozzászólásokat, elemzéseket bár kitől, persze magam nevében mondom. Viszont a magas lóról való fellengzős és kárörvendő megnyilvánulást egy átverős tipp után, folytathatnám.... Na erre már kevesen vevők, persze nem mindenki emlékszik rá, vagy nem erre járt abban az időben. Szóval a lényeg, hogy egy szerényebb hozzáállással, egy megbecsült sztár tanácsadó is lehetnél itt. Ennyit gondoltam erről a témáról és csak a magam nevében szóltam! Jó repkedést neked!
A Handelsblatton jelent meg nemrég egy írás arról, hogy egyesülhet a két európai távközlési mammutcég, a német Deutsche Telekom és a francia Orange. A részvényárfolyamok már emelkednek. Német-francia gigafúzióról pletykálnak
A Magyar Telekom ingatlanértékesítése
Budapest – 2019. november 27. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM
HB, a továbbiakban: a „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy
megállapodást írt alá egyik budapesti irodaépülete értékesítéséről.
A korábban bejelentett működési hatékonyság javítás és portfolióracionalizálási intézkedések részeként,
a Társaság szerződést írt alá budapesti „Telekom Park” irodaépületének értékesítéséről. A tranzakció a
tervek szerint nagyságrendileg 3,7 milliárd forint készpénzbevételt eredményez; a zárás 2020 első
negyedévében várható.
Mtelekom