Mindig náluk voltam, de miután minden eső után beázott az erősítő dobozuk valahol az utcában és elég volt a veszekedésből, választottam egy másik kiváló szolgáltatót, aki a régi telefon vezetékeken nyomatja ezerrel a netet! Na ez ám a tuti, nem a reklámjuk a tv-ben 😲😲
szerintem át tudod vinni simán a TBSz-t , de ez egy telefonhívással pontosítható, persze ehhez 30 évet fiatalodni kellene :o)) rugalmasság mozgékonyság hatékonyság jeligére :o)) https://randomcapital.hu/kapcsolat
rágom rágom, de ez nem ilyen egyszerű! Van 5 tbsz, azt se tudom át lehet e vinni, vagy fel kell bontani, utána kéne néznem. Aztán anyának és lányomnak is itt a számlája, ez így praktikus volt nekik, csak én szívok....😲 Persze előbb utóbb fújni fogok..
randomot fotelból meg tudja nyitni , erstét úgyse hagyja ott, az öreg emberek már tudod jól mennyire nehézkesek :o)) de a random ingyen számlavezetéssel folyamatosan ingyenes realtimeal kecsegtet és a kötés dijak is a legalacsonyabbak náluk....... persze még hetekig vetyengeni fog rajta :)
Mtelekom