azért illene már végre 5 -el kezdődnie ennek az árfolyamnak...(elfogultság nélkül mondom... :) Telenor állami vételéről is igen kuss van.. Azt is lehet bedobta valaki a MI kárunkra... végén még előbb lesz oti 20 ezer mint mi 500.. de azért akkor én is lefosom a bokám... nem csak a "sas".. akarom mondani fekete gólya.. :))) Annó 2009 környékén volt főnökömet cikiztük, mikor lement oti 2000 alá... Ö ugyanis beragadt vagy 9000 ről..meg van még neki... Türelem a hosszú élet titka...
az a legény aki állja (tudom hogy kétmilkás, de ennyire nem akartam pontos lenni a kontódra):) (mikor 480 fölé megyünk (nálam 76) már nem csak az oszti adja a pluszt, ha nem az összes paper):)
battyog ez, hol vannak már a 390, 380-s támasz ajánlások (persze főleg erste). átmegyünk a 452-n és 470 környékére kocog majd (neked már 10 pötty emelkedés is milliósan növeli a számlaértéket):)
Sasunk hova lett??? jövő hétre sarkvidéki hideget mondanak forint és T kom erősödéssel, és felfelé szálló légáramlatokkal...... Remélem már melegebb égtájakon jár... nem venném a szívemre ha valami baja esne.. szegény "MADÁRKA"..:)))
A "nagyok" megmondták, hogy mán.. túlvett... igy aztán pihi van... ,még jó , hogy túladott nem volt soha....persze, felfele mások a szabályok... türelem! Tooornatem… :)) lassan elmondhatjuk, hogy már nincs fél év osztalékig...
Mtelekom