5:25Brutálisan felpörgetheti a magyar gazdaságot a kormány 5G-terve minden az 5G ról fog szólni, az ipar a mezőgazdaság az orvoslás az önvezetőautók stb olvastam vettél egy egeret, ha gondolod küldhetek egy macskát is mellé:o)) fekete, holnap péntek 13, érdemes egy törött tükrön megsétáltatnod :o)))
Hát az biztos alapkamat emelés itthon még sokáig nem lesz, a kövi 27 huf oszti kamatfelára ilyen árfolyam mellett igen erős (ergo jóval magasabb árfolyamot is elbír, andarénk éjszakai pillangója nélkül is).
A vártnak megfelelően 10 bázisponttal csökkentette az eddigi mínusz 0,4 százalékos alapkamatot az Európai Központi Bank (EKB), vagyis a gazdaság beindítása és az infláció élénkítése érdekében a lazítás útjára lépett. csak a telekom 6% os osztaléka a tuti :) 424
Szep gondolat! Ellenben pont a Magyar alapok,es kisbufik vettek,es a kulfoldi intezmenyek adtak el fel szazalekot a telobol az utobb fel evben.. Ez rengeteg,viszont orvendetes hogy ezek szerint a kulfoldi eladta amit akart,mehet fel. Sok sikert az arfolyam helyretetelehez,remelem a forint is visszafordul a jelenlegi szintrol,mert ha nem akkor nincs olyan ero ami a reszvenyeket felvinne.
Nem tudom kit akarsz etetni, de tuti, hogy nem miattad fog szárnyalni a Mtelekom árfolyama. Persze még azt is el tudom képzelni, hogy valaki megeszi... Sok sikert a fényezéshez!
Mtelekom