Az fasza, akkor kemèny lehetsz..igy viszont remèlem betèr hozzàd panelgyerek ès elbeszèlgetsz vele:))Èn nem vagyok tul kemèny ,de a pofàm legalàbb nagy :))
...na most így visszagondolva "Balu" is ismerhet engem, de a többiek neve tényleg ismeretlen. Persze nem biztos, nem biztos, mivel azóta rengeteg nick név változott!:-)
Macika akkoriban csak morgott, tehát egy Enigma is kevés lett volna hozzá, hogy dekódoljam!:-)
Azért engem nem kell félteni, majd 20 év kihagyás után, az volt kérésem a 3 danos edzőtől, hogy edzés után, azért küzdjünk még egy kicsit. Nem mondanám, hogy döntetlen lett, de azért leküldtem a földre, de a valóság annyi volt, hogy azért 20 év kihagyást megérzi az ember!:-)
..ja hogy 3 rétinéger bepróbálkozott a Spárban, igaz épp egy boros üveg volt kezemben, de úgy el kussoltak, hogy a biztonsági embernek megszólalnia se kellett, nem mintha mert volna, de azért rendezem ezeket a helyzeteket!
üdv: egyébként nem vagyok agresszív, tudomásom szerint bunkó sem, de vannak olyan helyzetek, amikor nálam is kiveri a biztosítékot valami.
Lehet, hogy elküldtem egy-két embert melegebbre, sokszor ok nélkül, sokszor okkal, de amikor valaki túllépi az erkölcsi rendemet, akkor azokra nagyon dühös tudok lenni.
Nem titok, ilyenkor lehet, hogy többet fogyasztottam a 40%-nál magas ivóléből, amelyet a románok megpróbáltak magukévá tenni, de fetrengtem a röhögésből, amikor kiderült, hogy a román értelmező szótárban is úgy szerepel, hogy: magyar gyümölcs párlat!:-) Magyar neve pedig: pálinka.
Jó hétvégét, és ne aggódj, mindig akad egy guglizós troll, aki kiigazít. Szívesen ajánlanám szivacsot, de ő jaj, fájdalom, ignorál engem, ezért hiányzik az előzetes hozzájáruláshoz a kommunikációs alap. Na de sebaj, hátha anélkül is segít, vagy egyik, vagy másik nevén.
Na most a patkányok a legtúlélőbb faj. Gamma sugárzásból, kb 400X élik túl mint az ember, és a VI. században ők hozták be a fekete himlőt. Európa 2/3-a kipusztult tőle, Isztambulon keresztül ( tudom, akkor másképp nevezték ). ..és tudod mi volt az ok???? Épp akkor olyan hőmérséklet volt, hogy 1 fokkal növekedett a Föld hőmérséklete, és baromira elszaporodtak, így érkeztek Európába, mivel akkor a gabonát Egyiptomból hozták.
..na most patkányok mindenhol vannak, sajnos kiirtani nem lehet őket, de legalább meg kell próbálni!
Üdv ..és kellemetes hétvégét!
P.S: amit most írtam nem a gugliból, hanem onnan, amit korábban olvastam, és én erre emlékeztem. De ha bárki bármit cáfolni akar, akkor nyugodtan. Megnézem és elnézést kérek!:-)
Amúgy én is csak prédikálok. Sajnos néha nem tudom megállni, hogy egyik-másik faszkalapot el ne küldjem a picsába. Most pl. azért vagyok második, mert dzekoakárhány tett róla. Néha a patkányok lesznek a túlélők.
Jogi nyilatkozat: a fenti mondatok illusztrációk, a valósággal való egybeesésük kizárólag a véletlen műve lehet. A szerző nem vállal felelősséget az ebből eredő félreértésekért.
Valóban igazad van, de amikor ilyen beírásokat olvasok egy kicsit nagyon kiakadok.
..és ilyenkor szoktam elgondolkodni azon, hogy miért is zárták be a pszichiátriai intézeteket, vagy miért történt az, hogy az általános iskoláktól elvették a kötelező, pszichológusi vizsgálatot. Kinek tettetek jót? Én sajnos azt látom, hogy kezd felnövekedni egy olyan generáció, akinek semmilyen erkölcsi, emancipációval nem rendelkezik. Én sajnálom azokat az embereket, akiknek nem jött össze az élet, én csak "műegyetemet" végeztem második diplomaként. ( ..na ilyenkor jön a poen, ennyi idővel, akár igazit is végezhettél volna ). De azért az emberi sorsra nagyon szenzitív vagyok, és nagyon nehezen tolerálom.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.