Kérdésedre a válassz:
Mikor eladási megbízást adsz a webbroker felületen, találsz olyat a "tovább a jóváhagyás" gomb felett hogy: "Részletes beállítások".
Katt rá -> majd itt a "stop ár" bepipálásával majd ebben a sorban az aktiválási ár megadásával tudsz stop megbízást adni.
Véleményem szerint felhasználó barát felület lett. Én szeretem. Kicsit nézegesd , barátkozz a felülettel.
:)) Lehet bármi durvaság. Én 18 alattról vagyok. Még várok pánikolni. Meglátom, lesz-e alkalom bővíteni.
Van aki 12 alatt vette. Emléxem, én is beálltam 10500-ra, de nem kaptam. Kááááárrrr. Bár úgyis kiszórtam volna már, mert a jövőt én sem látom.
Jah, Köszi ! :-) már többé-kevésbé kiguberáltam, hogy felül van egy olyan rész: "limit ár" alatta "piaci ár", majd a részletes beállításoknál lehet megadni a stop megbízást.
Mit mondjak, nem igazán hiányzott az idegrendszeremnek ez a stressz, csak ha kiültem ezt a pár évet, akkor nem szeretnék arra ébredni, hogy megint 11K, pedig közben volt 21K is ! :-DDD
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.