Nekem ez az emelkedés nem elég meggyőző...a tegnapi záró után!Szerintem még sok rv. akar valaki kiszórni,leszorítva a jelenlegi árat!Nem kérdés,hogy vissza is akarja azt venni!Szerintem a kp. az jobb,mint a beragadás!Lesz még lehetőség vásárolni a rally-ra!Mint megvárni ismét a nyarat,míg mások ránk táraznak!
én azt furcsállom h bárhol eladsz molt jól jársz....nincs bent csel, sortos szívatás...most is a többség lefelé várta és láss csodát lemegy....12400 fordították....nincs egy kis plusz...egy váratlan, semmi...itt van pl otp, telo mint ellenpélda....nem is értem ezt komolyan....12400-ig mehet csak utána le...ja, ez így tőzsde...? érthetetlen...
megfigyelésem szerint a kumulált +- új hozzászólás esetén frissül, ezért amikor te nyomogatsz, a nem frissített helyett az új kumuláltat látod. azaz ha valakinek nullát jelez és közben két tulok nyomott neki mínuszt, akkor amikor nyomsz egy pluszt, -1-et fog mutatni nulla helyett (mert előtte -2 volt a ki nem jelzett állapot)
Röhej az egész cikk,az ajánlásaikkal együtt!Nem gondolja senki sem komolyan vételi potenciált fog okozni a cikk! +5%-ért,senki sem fog kockáztatni.Nekem mozi.Szerintem komoly mozgások lesznek még oszti rally-ig mindenképpen.
Érdekesek ezek a mínuszok és pluszok. Ha bárhova plusszol, vagy minuszolsz (akár 20 hozzászólással visszamenőleg is) egyből ellenkező jellel valaki(k) kisemlegesítik a jelölést.
Nekem megmaradt ba mínuszom ennek nagyon örülök, hogy valaki kiélhette flusztráltságát ezáltal.
:o)
nézd én úgy látom h 14-15000-et még így is bőven ér a papír...kérdés h adnak e érte ennyit...most ha osztiig elvinnék 13700-ig semmi extra nem történne...ott lenne pont ahol egy éve...
Her Korrupt Nádit kinevezhetnék orosz nagykövetknek, s így OV meghosszabbított nyelveként, putyin seggével állandóan online kapcsolatban lenne, s ráadásul diplomataként mentes lenne az interpol körözése alól is. Nem utolsósorben a Mol megítélésének is jót tenne, ha nem egy bűnöző állna a legnagyobb hazai cég élén.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.