"ha ez kiüt a pénz felét ,háromnegyedét átviszem MOL-ba, amint 12k fölött megköt, minden napi 0,5-1-1,5% os esést megpróbálok megjátszani,mint itt
...mert ő a következő véleményem szerint"
hihetetlen...egyszerűen nem hiszem el....és most is 2700 eladó 11950-en....kinek érheti meg ennyit itt eladni kinek...? nem bírom megérteni....meg az se h nincs egy erősebb erő h mindig az eladó az erősebb....h mindig meg tudja csinálni amit akar....mindig molban....
Tavaly én is megvizsgáltam a Quaestort, voltam is bent náluk. De úgy találtam, hogy nem rendelkeznek megfelelő garanciákkal, háttérrel ahhoz, hogy pénzt vigyek hozzájuk. Az ügyintéző ki is akadt. :D
Hátha tegnap és ma láttuk az alját!Igaz még gyűjtögetni szeretnék.De lassan jöhetne valami hír tényleg,mert csak be kellene gyújtani a rakétákat végre!
Ha nekem otp-m lenne, akkor most lassan azon gondolkodnék, hogy el kéne adni, és venni kéne valami olyat, ami nagyon olcsó, és nagy potenciál van benne. Mondjuk Mol-t?
(Már, ha feltételezzük, hogy olyan perverz vagyok, hogy a bét-en kereskedek...)
Ne lepődjön meg a világ, ha rövidesen a komplett oti forgalom átmegy Mol-ba, és nálunk lesz ilyen hónapokig tartó folyamatops emelkedés...
az idei büdzsébe összesen 26,5 mrd osztalék van betervezve. MOL kizetne kb. 600 Ft-ot, az 15,5 mrd bevételt jelentene a 24,74%-os tulajdoni hányaddal rendelkező államnak. Az MVM amitől még nagyobb osztit várhatnak, a többi cégek jóval kisebbek, ahonnan max 1-2 mrd-ra számíthatnak.
Nem gondolom innen nagyot zakóznánk már.Igaz lehet nincs hova...hisz a béka segge alatt vagyunk így is.Lassan csak kell most már indulni végre!De kár tervezni,azt megoldják mások helyettünk.Attól hajrá!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.