köszönöm hálásan...kezdek visszajönni a pályára, de még messze a vége...az tény nagyképűség nélkül h emzse és én is erre számítottunk...és a mai napot pl BC nélkül megmondtuk egymásnak cheten...:)
Én arra vagyok kíváncsi, hogy bármeddig is jutunk ma, az sávváltás-e? Mert, ha a brókerházak összejátszása miatti shortzárásokat látjuk, akkor (ha nincs különösebb okuk nagyobb shortnyitásra, márpedig az 1 éven belüli felmin-esély, és ina-esély figyelembevételével nekem a long szimpatikusabbnak tűnik) nem kéne visszamennie.
Így én elképzelhetőnek tartanék egy ugyanolyan szerencsétlenkedéses oldalazást, mint az elmúlt hónapban, csak egy 12 feletti sávban. (Addig, amíg nem jön valami hír)
amit írtál majdnem minden papírra igaz a BÉT-en. Természetes, hogy alul vannak értékelve, hiszen nagy alapok automatikusan nem vehetnek a bóvli miatt -korábban pedig szintén automatikusan kitáraztak, lenyomva az árakat) , külföldi befektetőket nem nagyon izgatja fel a magyarok "sikere" -már csak azért sem, mert a nyugati gazdasági lapokban sok rosszat olvashatnak Mo-ról-, a magyar befektetők állampapírt vesznek, meg külföldi részvényeket (az a kevés, aki meg még megmaradt éppen ma kapott újabb hatalmas pofont). Sok örömre nincs ok a BÉT-en egy ideje, de ezt a forgalom is mutatja. Talán, ha végre kikerülünk a bóvliból...
folyamatosan figyeljük, értékeljük a dolgokat, a helyzetet....olvassa a fórumot is....ha mondja h írjak be neked valami konkrétumot beírom....képlékeny a helyzet....12400 képben lehet simán
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.