..nagy része lehet kényszereladás is...jó pár speki már nyakig ülhet longban...s mivel már fedezett nyista...dobni kell...a brokik ilyenkor csak szornak...és persze zsákolják is...
Én meg a türelmem:)
25-30k magasságában vette a Mol management a saját részvényeket, mert be voltak tojva az OMW felvásárlástól....
Most kevesebb, mint fele áron nagy ívben tesznek rá. Biztos nagyon bízhatnak magukban, illetve az általuk vezetett cégbe...
..ez tudatos leverés...ilyen napon eladhatta vola 12k. felett ezt a mennyiséget...de nem ez volt a cél..kell egy testes piros gyertya ami megerősíti a további esést...
szerintem pár db-bal felviszik 1,5% -kal, hogy utána megshortolják, már ez megy kb. 1 hónapja és még mindig bejött a mocskoknak ... tőzsdefelügyelet ???
Sztem itt tényleg valami nagy barom adja. Mind neki milyen áron (bármi áron). Igazából nincs hír akkor is esik ha van akkor még jobban. Egyszerűen kikell várni míg elfogy neki. Jó lenne tudni legalább mennyie van ennek idiótának..
Viktor is ahelyett a pár vasdarab helyett inkább a Mol pakkot higította volna ilyen árfolyamon!! Gyeerekek! Mikre nem jut a mai világba.. belegondolok 4.5 milliárd! tee gyere le jaó Isten...
Viktor is annál a pár ócska vasdararab helyett inkább higította volna a Mol pakkot.. Gyerekek mikre nem fut a mai világba.. bele gondolok 4,5 milliárd..! Tee gyere lee jaó Isten!!
Adósságkezelő központ...amúgy már nincs talán mol packjuk...így max a kormány adagját adhatná...
..megint. min. záró jön...mi lesz itt egy esős napon...dobni kellene az az érzésem...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.