így van, viszont majdnem kellett x Ft kp ingatlanra, ezért vagyok full cash-ben. Mondhatni még szerencsém is volt, hogy mindent eladtam. Ezért vigyázzon mindenki, hogy csak olyan tőkével tőzsdézzen, ami nem kenyérrel kell ( nem Neked szól Tibi :) )
A mol csomagom 17300-as átlagú, és a legkevésbé sem izgat a 25% mínusz. Egyrészt mert a csomag mérete nem túl nagy, másrészt pedig a többi részvényem hozama sokszorosan ellensúlyozza.
És ami a legfontosabb: hosszútávra vettem, és joggal bízhatunk a mögöttes érték folyamatos növekedésében.
Miután már írtam arról, hogy 18K szintről eladni már "értelmetlen", illetve itt újra megismételte vki, így inkább alábbi jutott eszembe:
az eddig hírek(?) átlagos mértékű osztiról szólnak, azaz vegyük a 450-est átlagnak:
450/18K=2,5% .... vedd úgy, hogy banki betétbe raktad átmenetileg ...
én sem ugrálok már (14K) és már dt-zni sincs kedvem ...
Szerintem se szabad még venni..Én kivágtam bukóban a 13200-as vételemet 12850-en..
MOL-on eddig csak shorttal kerestem... Még azt nem tudom, hogy itt nyissak-e...
(Most komolyan melyik blue-t érdemes venni? Őszintén. Mindegyikre van valami negatív.)
A cigány 25K-s BUX-nál vette át a kormányzást. Ezalatt pl. az USA ment 70%-ot mi meg -35% !!!!! (Hogy az a kancsal kurva életbe már!!!)
Sztem egyelőre fejezd be a vételt ... eszméletlen gyenge a papír, a szomszédban nagy a feszültség, MOL-INA-nevető harmadik hármas végkifejelet felé halad, választás a nyakunkon... a megmaradt zsetont tartogasd extrém vészhelyzetre ...
Tudom, hogy fájó. Nekem is nehezen ment, de el kellett engedjem a 18K-s pakkom 14,5K-n, amiből pár napos DT -val pénzt tudtam csinálni. Nem feltétlen MOL-lal tökmindegy, csak kereskedhető papperral. Ne engedd, hogy felemésszen. Inkább foglalkozz mással. Eladni úgysem fogod, így figyelgetned az árfolyamot felesleges. Ha nem kell a pénz szarj az egészre és kirándulj vagy bringázz stb. csak ne a mol árfolyamát nézd és szorozgasd a nem realizált bukót, mert az saját magad büntetése
Vasárnap tartanak népszavazást a Krímben arról, hogy a félsziget csatlakozik-e Oroszországhoz, a döntésnek nem csak politikai vonatkozása van. A Bloomberg cikke szerint néhány olajcég, elsősorban az amerikai ExxonMobil és az olasz Eni aggódhat fekete-tengeri lelőhelyeiért a szavazás függvényében
Vasárnap tartanak népszavazást a Krímben arról, hogy a félsziget csatlakozik-e Oroszországhoz, a döntésnek nem csak politikai vonatkozása van. A Bloomberg cikke szerint néhány olajcég, elsősorban az amerikai ExxonMobil és az olasz Eni aggódhat fekete-tengeri lelőhelyeiért a szavazás függvényében
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.