csak a harmad részét, hogy felszabaduljon egy kis pénzem,azért, hogy amíg ez itt kecmereg, addig is tudjak pénzt keresni! ha esetleg még lejjebb menne ma molly akkor az is lehet, hogy visszaveszem, de most még ricsiben gondolkodom erősen, eléggé lent van az árfolyama, és most elég jó vételnek tűnik!
nem lehet tudni mi lesz usa nyitáskor, én még gondolkodom, hogy a felszabadult pénzemmel mit tegyek: oti vétel, ricsi vétel, molly visszavétel lejjebb... sok lehetőségem lett hirtelen!
Tegnap írtam, hogy lehet, hogy leviszik még 17,9k-ig, és aztán onnan majd kirobban fel... nagyon úgy fest szerintem a dolog, mondjuk egészséges is lenne, korábban amikor kitört felfele, nem tesztelte vissza a 17,9k-t...
Jahm könnyen lehet, de most egyelőre még bízom a tartásban: itt komoly cserék mennek most, már 16K felé tartunk ... és nem a 100-as pakkokról beszélek, hanem a szigorúan 400-450 közötti többezres pakkokról ..
Azèrt döntöttem igu, mer február 15ig nem várok tul sokat a moltól, talán majd február végén a gyj. Majd kimozdîtja ebböl a szenvedésböl, addig meg szeretnék próbálkozni pénzt keresni. Ricsi meg elég alacsonyan van most, látok benne némi fantáziát!
mollym harmadát dobtam 460-on, most át akarok menni ricsibe a felszabadult pénzemmel, kb. 36500-600 körül vennék... de ha mollyika nagyon leesik, akkor visszaveszem!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.