Szórjatok hamut a fejemre,de ha a TA alapján kereskedtem volna az elmúlt akár két évben is,egyetlen egy fillérem sem maradt volna már.Varázsgömb és cigánykártya,nagyjából ennyit ér önmagában a sok vonalhúzkálás,véleményem szerint semelyik papírt nem azért veszik vagy adják,mert itt vagy ott keresztez egy vonal,vagy 3 kárókatona űl egy telefondróton,miközben árva gyermekek néznek föl rájuk.Semmilyen TA hívőt nem áll szándékomban ezzel megsérteni,de józan ésszel bárki beláthatja,hogy ha ész nélkül csak úgy adná venné a papírokat ahogy a TA mutatja,max már csak szurkoló lehetne itt,nem rv tulajdonos.
Szerintem olcsó a papír,hazai hatások miatt büntetik a magyar tőzsdét a befektetők a távolmaradásukkal,ettől függetlenül egy szarásig nyereséggel és kp-val tele lévő cégről van szó,mélyen alulértékelve.
Mennie kellene,de nem megy.
Ennyi van.
Vagy még ennyi sem.
Szerintem olcsó a papír,hazai hatások miatt büntetik a magyar tőzsdét a befektetők a távolmaradásukkal,ettől függetlenül egy szarásig nyereséggel és kp-val tele lévő cégről van szó,mélyen alulértékelve.
Mennie kellene,de nem megy.
Ennyi van.
Vagy még ennyi sem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.