nem értem én se a molt...legalább egyezressel feljebb kéne lenni minimum, de inkább 17500-18000 között...viszont mit mondjon papa, meg pali...meghúzzák sztem szeptember v decemberben csak ugye nagyon lent van...
Nekem is már kicsit unalmas a dolog, sajnos amit korábban írtam bekövetkezett, beker áram alatt sávozik. Sebaj pénteken névnap, szerdán érkezik 5kg. birkahusi, csak sikerült összehozni. Aki adja ecetet javasolt a pácoláshoz, de én citromkarikákra módosítottam a dolgot. Szerdán faggyú le, szemesbors, babérlevél, hagyma, foghagyma, citromkarika + viz társaságában beteszem a hűtőbe darabosan.Pénteken aprítás bográcsban főzés. Remélem addig a 16.85O-t eléri, nem lesz ünneprontó.
pont ezért írtam h ezt hírdetnék ne azt h orbitális konzultál a lakossággal...röhej...én 2000 minuszban vagyok úgy h régi tőzsdés vagyok, de ilyen óvatos még sosem voltam...óvatosan veszegettem...hiába
Tudod balu,hogy más faszával a legkönnyebb verni a csalánt.Én már hülyét kapok,mert állandó jelleggel 600-1000 ft minuszban vagyok a vásárolt papírommal,amit a SAJÁT pénzemen vettem.Ezek meg vajon hol szarnak rá,hogy a 24 000-n vett papír most 16 000 is alig?Gondolod hogy van egy is közöttük,ki nyugtalanul aludna emiatt?
hát nagyon szar, hát sajnálom széjjel baszták mollykát és még csak nem is élvezte...meg persze sokunk portfolióját...azt gondolom h lassan bele kell törődnünk h csak a csoda segíthet a béten amíg ezek vannak...tegnap záróban eladtam az aznap vett otim és telót vettem rajt...csak 200 pontom lenne otin...igazából kereskedhetetlen a bét...ilyen fasz egy bandát...hihetetlen...sikerült a molból egy szargolyót csinálni...azt hirdetnék a rádióba, tévébe h mennyiért vették a molt...és h most mennyi...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.