Tegnap előtti fekete a tegnapi kis testű fehér gyertyát átölelte harami pozícióban, azt egyelőre nem írta fölül. A 18,200 nekem soknak tűnik, az OTP 3200-3800 sávjával nem ad akkora fejtörést mint a MOL.
:1624-es hír, hogy az OTP-nél add el a hírre effektet vált ki, ez talány számomra. Tél végén még a jó hírre ugrás volt, Matolcsy ötletelésére esés. Ez utóbbi nem változott, felfelé nem mozgatja meg igazán semmi az árfolyamot, még ideiglenesen sem. Az osztit is ha beszámítom 16,850 körül van a 0-szaldóm, ha azt eléri lehet, hogy nyár végéig csak nézelődök.
Törölt felhasználó2012. 06. 27. 18:25
"a horvátországi közhangulat nagyon nem kedvez a Molnak, amit a politikai szereplők is igyekeznek meglovagolni, és az ügy bírója sem biztos, hogy képes kivonni magát a hatása alól"
Bocs, hogy offolok egy kicsit, de ki kell adnom a feszültséget...
Olvasom, hogy nagyorrú, saját magát valamire-jutó észkombájnak jellemző Lázárunknak újabb javaslata van, a bölcsődei helyek 110 %-os megnövelésére.
Ez persze nem új bölcsődék építését jelentené, ááááá, dehogy.
A gyereknek jó lesz egy - idézem a cikket - tyúkketrecnyi hely, de azoknak a nyomorult tyúkoknak, amik csak a tepsiben mutatnak jól, bezzel wellness-szállodát kell építeni az Unio határozata alapján.
Hát elmennek ezek a jegesmedve bizonyos jéghideg tesztrészére, amíg finom vagyok és nőies.
Felháborító, hogy ebben a rohadt országban minden előrébb valóbb és fontosabb, mint maga az ember - akik nem mellesleg a társadalmat alkotják.
Na befejeztem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.