Papa gondolat olvasó vagy, nem volt pohár a pincébe így üvegből mértékkel megtettem. Szakmailag a MOL esetében azért volt előjele a kb. 3 héttel ezelőtti jóslatom még mindig felvállalható a HEAD AND SHOULDERS. Az OTP akkor a zászló formációval volt elfoglalva, így én nem gyanakodtam semmi rosszra, de, hogy a 515-n vett FHB-mat nem dobtam 600-on az baj.
Thomas...Az UNIKUM az egyetlen hatékony szer, amely kellő mennyiségben nálam eredményes. Ez a legjobb szivgyógyszer, meg a MOL-long, de azt az ORBÁNC megfertőzte...
A januári 16K-20.5K-összesen 4500Ft emelkedés felét visszaadta, a mai 18200-értéákkel. Ahogy a tankönyvben megvan írva. Innen valószínübb a 20K felé menetelés.
Én meg remegő kezemmel visszavontam a 18,205-ös megbízásomat... annyira elbátortalanodtam mostanában ... Balázs kezdek rád hasonlítani ? tényleg, Te hogy állsz ? nagyon csendben vagy.
na, holnap kiderül
Papa vajon mit szed a szívére, mert lassan már nekem is kellesz valami. Holnapra vállaltam egy fél disznó feldolgozást, egy órája meg a 8 csülköt meg a tarját füstölöm.
Lemehet 16K-ig, persze nem egy körben. Innen mindenképp kell egy pozitív korrekció 19200-ig.De ha a hosszútávú emelkedő trendben marad, akkor nem hiszem, hogy 18k-alá megy.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.