simán én gyáva vagyok:):) jó vagy...ez a játékszenvedély egyik tünete amúgy:)én most keményen fogom magam...jó lenne legalább egyben látni a tőkém én is mire megjönne T+3 nap arra már mindig veszek valamit...erstenel lehet...most próbálok kitartani
Helló mindenki! Visszajöttem wellnesből, 3 napig úgy éltem mint Pali :D szauna, úszkálás, jakuzzi, de már tegnap reggel a reggelinél a telefonról a nyitót néztem. (A párom ki is akadt!:) )
Barack-pálinkás JÓ reggelt mindenkinek.
Nikkei, DAX-futi oldalaz,MOL-indikativ=19450, reménytkeltő. Talán igazam lesz a Hétfő-Kedd-Szerda három fehér gyertyás várakozásommal. Mindenkinek sikeres kereskedést !!
nincs semmim tegnap dobtam mindent...fél éve ugyanez volt az amerikai adósságmegegyezésre...akkor beszoptam...most még véletlenül se akartam hasonlóan járni
Most van valamid, én még a tegnap múlt két hete OTP,FHB vételemben ülök, nem tudom ma menni kellene az esetleg "add el a hírre" tömeggel, vagy nyugodtan várni a kitárazók rohamának az elülését?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.