tudom lipido...de mi a f...csináljak ha nekem ez magas árfolyam 19525 voltam nullán napiban ha nem adom ma holnap már 19585..nekem ez magas ahhoz h reális hasznot is hozzon megpróbáltam h reggelmegpattan esetleg nem pattant...mit csináljak...engem kisértetiesen emlékeztet a szitu nyár végére akkor amik adósság megállapodása kapcsán ragadtam be...most a görög kapcsán nem szeretnék...akkor 19550-en voltam null szaldós...holnap 19585 lettem volna kétszer nem lépek ugyanabba a szarba...persze ettől még simán mehet...
én eladtam a nyitóban vett molt 1660 ft plusszal...nem tetszik h ennyire nem megy...megpróbáltam....szóval ennyit te is foghatsz ma az egy db hatin...sok értelme ennek sincs...meg annak sincs...
persze neki a 2000db otp 400db molból könnyen összejőn :) viszont a bukók is nagy :) ugyanabban hát :) csak te elöbb űltél bele :) látod real is milyen mréges volt h kétszer nagy nyerőbe kiszállt volna és csak kiszállt most amikor 37755 az ár c sak ülne és nézné :)
Lipido született tőzsdés, múltkor halkan kuncogtam, amikor beírta: amikor a napi 50-60K megvan, akkor már elégedett.
Én a heti 50-60K-val is elégedett lennék.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.