Könnyen lehet , hogy igazad lehet , doki, hiszen már az elmult héten is mondtam a Ricsi-vételt, amit a MOL-longom miatt elhalasztottam. Azt hiszem , hétfőn belenézek vagy 300 darab Ricsibe, milyen az belülről. Arra való a tőkeáttétel a kispénzűek számára. Csak hinni kell benne.....
ha az otp esik, esik a mol is. a hangulat változásra érzékeny papír. közép és hosszútávon azonban komoly árfolyam növekedésre számítok (és az elemzők is duplázásról beszélnek, ha minden optimális)
ha nem bírod elviselni a mínusz 10-20 százalékos átmeneti veszteséget, akkor nem javaslom
most a gyógyszerpapírok mennek majd a jövő héten szvsz.
Nos Kékmedve, nekem, mint nyugdijasnak sincs sok mobil tőkém, de az alanti link szerint a Hormuzi szorosban nő a feszültség, ami az olajár nővekedéséhez vezethet, ez pedig azonos irányu behatással bir a MOL árára. Kérek mindenkit, mondjátok el a véleményeteket, beleértve azt a Szaudi nyilatkozatot is, miszerint neki jó a 100 dolláros olajár, és minden kieső olajszálitást képes potolni, amely a keresletnövelését indikálná.
túl vagy rajt...látod én eladtam mondjuk a te darabszámodhoz képest a semmimet és átültem otiba...addig a mol nem ment most oti és tudtam h elmegy mostanában 20ig tudtam...nem baj oti is elmegy 5000ig...
Persze,én nem a szomorúságodat akartam megcáfolni,értem én,h érzelmi alapon mondtad amit mondtál,csak belőlem meg ezt az érzelmet hozta ki elsőre a hír..:-)
Én a malév miatt nem bánkódom.
Hogy konkrétan ki miatt omlik össze,az nem is fog kiderülni sosem,mert ezek a cégek a politikusok mézesbödönjei.
Saját magukat meg már csak nem fogják felelősségre vonni.
Én inkább reménykedem,hogy ez az első lépés a pénztemetők megszűnéséhez,és hamarosan követni fogja a bkv,máv,és minden feneketlen kút vállalat.
....HÁT IGEN !Dolgozik a reptéren ismerősöm. A légi utas kisérők szerződését már felbontották. De egy szó nem hangzott el arról hogy Gipsz Jakab törzsfőnököt azonnali hatállyal elbocsátották!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.