innen simán van fel múltkor is pont innen ment fel...én nem várnám lejebb...az igaz h 500 pont mindig van bent sztem holnap 19300 környéke...ha nem romlik nagyon a hangulat
Megnéztem az alakzatot, hát ez bizony a tegnapi Egon féle "gramofon"-ra kezd hasonlítani, az pedig trendváltó bulishból bearishbe, emelkedő szélesedő alakzat néven tudtok utána nézni, most az alsó vonalra zárt, de még nem kell megijedni, mert a fölső vonalig van tér.
Én is egy hasonlót vártam mint tegnap,ezért nem adtam el napközben.
Na meg hozzátartozik hogy rémálmomban sem gondoltam volna egy ilyen zárót.
Pali,mit kellene értelmezni?
A legszörnyűbb az, hogy semmi magyarázata sincs a nagy esésnek...Az állambácsinak nem érdeke az áresés, komolyabb piacraöntésnek semmi jele... Nem értem,mi történhetett..
hát ezt elkapkodtuk nagyon...nem tudom miért kapkodok...egyszerűen nem tudom...nem értem...egyszerűen nem értem, azthittem a felkötés miatt viszik le...és h felkötik, de nem 18800 még nem olyan rossz amúgy
Azt hittem szívinfarktust kapok,amikor az indikatívokat néztem.
Ahhoz képest még hagyján is a záró,de összességében egy cseppet sem fényes,semmi jó érzésem nincs előre.
Ez nagyon gáz egy nap volt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.