Bocsi Balu, helyesbítek: hétfőn zártam a pozimat.
Tegnap szétúsztam, szaunáztam és jógáztam az agyamat ! :-) Kereskedési időben a közelében sem voltam a gépnek.
:-)))
Megkaptam szülinapomra (nemrég volt).
Első 3 fejezeten túl vagyok, egyébként nem rossz, valóban.
Csak azt nem értem, miért kell elkérni 6-7 rongyot egy könyvért. És akkor csodálkozunk, hogy a magyar nem művelődik.
Az vagyok. :-)
Esésbe nem veszek bele. MOL két szint között mozog (lefele), ricsinél pedig nagyon rezeg a léc a 36K-nál. Ezért is adtam el ez utóbbit pikk-pakk 400 pont plusszal, ami nem sok, de mára már 2x akkora veszteség lett volna, mint amennyit nyertem vele.
Akkor még arról nem is beszéltem, hogy az egyszeri rossz döntés valószínűleg további rossz döntéseket generál.
Törölt felhasználó2012. 01. 25. 21:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tegnap nyitás előtt elmentem a postára az ajánlott levelemért, ettem, mindent elrendeztem, hogy semmi ne vonja el a figyelmemet, mert nagy UP-ra számítottam, és kiülés lesz belőle, vagy ha ugy látom akkor - realizálás.
Ha nincs pozid nagyon óvatos legyél, mert itt már ezek mit mondanak abból csak a rosszat hiszik el, tettekre meg február közepén, az országgyűlésben kerülhet sor.
Thomas, szerintem neked írnod kellene, mert néha fordulok le a székről a hasonlataidtól ! :-))))
Már úgy gondolom, hogy nem ide a topikba, hanem könyvet... mondjuk egy olyan kaliberűt, mint a "Harry Potter" (bár pont azt dög unalomnak tartom - na mindegy). A hihetetlen sikerre gondoltam.
Képzeld, kidobnál egy könyvet, és Te lennél a magyar J.K.Rowling (férfi változatban, persze) !
A szomszéd topikban a defibrillátoros újraélesztéshez hasonlítottam az ilyen akciókat. Elrettentő példa, hogy az USA a korábbiban 1937-ben ujra recesszióba esett, II. világháborunak, kölcsönbérletnek, 10ezer számra gyártott tankoknak, repülőknek, meg nem utolsósorban 50,000,000 ember halálának kellett bekövetkeznie, hogy kimásszon belőle. A világ pénzügyeiben mennyi lufi van, szerintem csak pár százan tudják.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.