Amerika tegnap nem volt, ma fél napra kinyitnak, ami azt jelenti, hogy magyar idő szerint fél 3-kor és 3-kor elkezdenek csápolni, tehát itt sajna be tudnak még kavarni.
(#61481) hernádi
Értékelés: 0
válasz erre | 2011. június 21. - 15:23
Már nem kell Hernádi a kormány kivégzi,mégsem elég jó káder!
Kell egy még megbízhatóbb bohóc
loliense
Jelzés a moderátornak
Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok 1x, de aki manapság napon túl mer kereskedni, az nagyon-nagyon bátor (vagy inkább vakmerő) emberke. :-(
Mindig is ellene voltam az ugra-bugrának, a DT-nek, de lassan illene átreformálni az elveimet. Ezen a piacon hosszú távon, longban gondolkodni... életveszély :-(
(Egyébként olvastam reggel Hernádival kapcsolatos híreket.)
A lap szakmai körökre hivatkozva azt állítja, hogy Hernádi Zsoltot akár Fellegi Tamás jelenlegi nemzeti fejlesztési miniszter követheti majd a MOL elnök-vezérigazgatói székében. A lap ugyanakkor figyelmeztet, hogy hasonló híresztelések már korábban is hallhatók voltak, Nyerges Zsolt - a Fidesz háttéremberének - nevét emlegették.
Egy olajipari szakértőre hivatkozva a lap azt írja, hogy az INA-ügy inkább csak ürügy Hernádi Zsolt eltávolítására.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.