Nagyon reménykedem az extra osztiban. Ez lehetővé tenné, hogy olyan korszakos egyéniségek, mint Schmitt Mária és Demeter Szilárd többet tudjanak jótékonykodni.
Én a "csártokhoz" sem értek, hát még a politikához! De az azért szemet szúrt, hogy mi örülünk annak, hogy Trump nyert !! Hurrá...... (nekem mondjuk mindegy) Akkor az miért lenne rossz, ha a ruszki gázt és olajat jenkire cserélnénk????????????????? :) Erre a hírre szárnyalnia kéne a MOL-nak!! Víva Amerika!! (Ők mentenek meg bennünket!)) :)))))) Ez még számomra is elég kabarés!!! (az i igaz, hogy én nem is értem az egészet!)
https://invst.ly/176fwp Elmondom mi a probléma sztem! Az első lépés megvolt, Ma50 fölé zárt. (húzta PTo) de ez most mellékes. Ma aztán zutty vissza is zárt alá!! Ez gáz! (valami jelentések is voltak, de ez engem hidegen hagy) Ha nem tud záros határidőn belül a pink vonyás (~2730 fölé kerülni és ott megmaradni), akkor jönni fog a fekete madár!!!! (kicsit kinagyítottam, hogy "mindenki" jól lássa) Na az nem lesz kellemes! Régi egy kakadu, nem jó vele szórakozni! A probléma az, hogy ezt valakik tudatosan adják, nem öntik, ADJÁK (nem most találtam ki olvassatok vissza megtaláljátok!) Hogy miért adják arról vannak sejtéseim, de ez nem publikus! :)))))) További jó spekulálást !!
Érdekes a tegnapi emelkedést visszaadta ma a papír.. .A visszaesett nyereség miatt a spekák adták, akik tegnap vették.-Ugyanakkor megfelel az egész évre kitűzött 1,4 milliárd dolláros célnak.- -Negatív hangulatban sem várom 2500 ft alá,ha csak a 200 ft-os osztalékkal nézzük,az 8%-hozam,ez tartja itt az árfolyamot! Közbe állampaper hozamok csökkennek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.