Ez jo hir, Az a 235m$=84MrdFT nagysagrend, es azert Washingtonban a birosagi iteletek betartasa t megszokott jogallami alapkovetelmeny. Ettol persze eltarthat a hatarozathozatal es vegrehajtas egy evig is, de jok az eselyek.
Srácok!!! Választ kaptam Fogarasi Úrtól!!! Bemásolom! "Az április 3-án közgyűlési dokumentumok között publikált éves jelentésünk tervezete az alábbi mondatot tartalmazza az üggyel kapcsolatban: „A megítélt összeg törlesztésének elmaradása miatt a MOL 2023-ban végrehajtási eljárást kezdeményezett.”A jogi szervezettől az alábbi, részletesebb információt kaptam:„A Beruházási Viták Rendezésének Nemzetközi Központjának (ICSID) választottbírósága által 2022. július 5-én megítélt kártérítési összeg (~235m USD) törlesztésének elmaradása miatt a MOL 2023 januárjában megfeleltetési és végrehajtási eljárást indított az Egyesült Államok Columbiai Kerületi Bíróságán (District Court of the District of Columbia) a Horvát Köztársaság ellen.”Ítélethozatal esetén, vagy ha a törlesztéssel kapcsolatban más érdemi információ keletkezik, arról tájékoztatjuk a tőkepiacot.Üdvözlettel,Fogarasi Zoltán | Befektetői kapcsolatokMOL-csoportH-1117 Budapest, Dombóvári út 28.@: zfogarasi@mol.huTel: +36 1 464 1316http://molgroup.info/hu/befektetoi-kapcsolatok""
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.