Én úgy tudom, hogy holnap be lesz zárva a magyar tőzsde. Tehát az általad megálmodott 3100-at ma kellene elérnie, hogy a boldogságod teljes legyen. A MOL nem gyakran reagálja le a pozitív híreket áremelkedéssel, de most legyen már végre igazad. Együtt fogunk örülni, mert az én számlám is meg van pakolva MOL-lal.
Végre 2 épkézláb zöld rally gyertya. Amcsik ma is nyomtak egy ATHt. Reggel durran a gyj. Kivi leszek egy sor dologra, sikerül-e egy szökési rést összehozni, mekkora fal védi a 3k-t, ha átviszi hol áll meg, lesz-e 10 zöld gyertyás hullám, mikor ütik ki a TS22-t, stb.
Nem tudom, az életemet hol rontottam én el, Gyógyítgatom a szívemet a cigány zenével. Elhúzatom halkan csendben, Hogy ebbe a szerelembe Bele lehet halni, Ne hagyjál a legszebb nyárban engem elhervadni. Szerintem ott rontottam el, hogy belevágtam a tőzsdézésbe, amire a cigányzene nem sokat oszt, vagy szoroz. Viszont tényleg, halkan, csendben, hogy nehogy összeomoljon ismét az árfolyam, én is 3000-re teszem a végét
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.