Szerintem jól látod. Sokan várják cashban az indulást és még várható is a kereskedés első napjaiban, hogy sokan eldobálnak mást papírt miatta. Ilyenkor kell szedegetni a lehulló morzsákat:-) Az is lehetséges, hogy néhány napig tart csak a csoda ..... vagy addig sem. Amennyiben csak azzal számolunk, hogy 5 milla papírt csepegtetnek akkor is kellene hozzá minimum 10 milliárd(de inkább 15) hogy mindenki kielégüljön :-)
Igen de az nagy kérdés, hogy első nap mennyi papírt hajlandók eladni... felnyomják limitre és másnap már csak ott csepegtetnek papírt. Én így csinálnám :-)
Hát eddig finoman szólva is elég szűkszavú a kommunikáció. Nem tudjuk pontosan indul-e holnap, vagy milyen áron indul, és végül azt se, hogy mennyi lesz értékesítve első körben.... Nem lehet véletlen. Cserébe az egész piacot megx0p@tja, mert mintenki cashben várja a mannát. Én a lent leírtak miatt pont az elesett egyéb papírokra fókuszálok, mert olyan nincs hogy mindenki kapni fog aki akar, és emiatt kénytelen lesz szvsz visszaülni oda ahonnan jött (de olcsóbban szóval végülis nyer úgy is). Vélemény vót, nem értek hozzá, nem szoktam eltalálni semmit... Paci majd megerősíti ;)
Biztosan kizárt? Szerintem napok óta emiatt a fos miatt táraznak ki minden rvből IS hogy majd elsőként érjenek a vályúhoz. Szóval én szurkolok hogy induljon, aztán aki nem kapott, az majd kénytelen lesz máshol visszaszállni. :D
MKB Bank