MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
az EU tagság meglehetősen sok pénzt hoz az országnak, és rengeteg nagyon szoros kereskedelmi kapcsolatot. biztos van néhány szimbolikus részlet, amit el kell fogadnunk (mint szociális lényeknek) az előnyökért cserébe, pl nincs halálbüntetés.
de komolyan, azért az évi pár akasztásért érdemes lenne lemondani több ezer milliárd forintról?
kapunk 100 egységet kerékpár út építésre.
az államnak mellé kell tenni 50 egységet.
Az építő egy EU cég. A felhasznált anyag az EU-ból érkezik.A nyereség az EU-ba megy.
Itt marad egy út amit gyakorlatilag senki sem használ és van a kontónkon 100 egység támogatás....
Azért egy liberális demokráciában ne viselkedjünk már úgy, hogy nem lehet kérdéseket feltenni, épp és pont ez a lényege a vívmánya hogy szabadon tehess fel és válaszolj meg a téged foglalkoztató kérdéseket.
Ha valakinek van már egy kiforrott személyisége, az nem fél a másik elgondolásaitól. Sőt a magam részéről amit nem szeretek az pont az UNALMAS ember. kifejezetten szeretem, ha meg tudok valamit vitatni. Ha a másik behoz valami új gondolatot , uram bocsá' jobbat:), ami igazán értékes az a másik szemszögéből is látni a dolgokat. Max. azt mondom tévedtem. És akkor mi van?
Érted. Különben a liberális demokrácia, libbant demokrácia lesz.
Nem igazán értem ezt a választ. Ilyet nem mondtam. Persze jelenleg perpillanat valóban szívesen ejtőznék valami trópusi szigeten.:)
Ez nem jelenti azt, hogy ne gondolkoznék a kérdésen és ne akarjam tudni a tényeket. pl. számszakilag (előnyök, hátrányok. mérleg, + milyen lett volna ha pl.kimaradunk, hol tartanánk ma.
Az inkvizíció idején nem ildomos volt feltenni bizonyos kérdéseket.
Én ebben nem hiszek.
Abban biztos vagyok, hogy a pártok magasról leszarják az embereket.
Kivétel nélkül üzleti vállalkozások.
Inkább költenek marketingre.
Ha felmérni akarnak arra ott a telefon, meg a medián pl.
Eleve a nyugdíjjas szavazat megszerzése a legfontosabb.
Miért ez "eldugott" szük réteg által látogatott portfolió fórum lenne a cél?
Almát hasonlítod a körtéhez. Más a két világ kultúrája és vallása. (elég ha csak azt nézed, hogy állnak a nők jogaihoz). Európában a kutyámnak több jogai vannak mint néhány arab országban a nőknek. Egyébként nem az arabok 'tudásától' lettek értelmiségiek 45 után a magyarok.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.