pandatag

Regisztráció: 2009-05-26 15:28:24

Hozzászólások száma: 1 937

Utolsó hozzászólás: 2019-02-07 11:08


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Richter topik 2019. 02. 07. 11:08
""USA engedély azt sosem fogja megkapni, tuti":))
Na, végre egy reális elemző.
Tudjuk, hogy a gyógyszeripar nem a gyógyításról szó ("ipar" ugye)
Richter jó cég, jó termékek-de, ez most kevés.
Itt egy aprócska  példa:
"A Richter bejelentette, hogy a társaság licenc és szállítói megállapodást kötött a holland Pantarhei Bioscience BV-vel, a Pantarhei által kifejlesztett kombinált fogamzásgátló értékesítéséről. A megállapodás földrajzi hatálya Európára, Oroszországra, Latin-Amerikára, valamint Ausztráliára terjed ki. " földrajzi hatály:)) a Vadászterület ahonnan le leshet sápolni a zsákmányt.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 01. 26. 11:57
"Akkor most ki hazudik?
 Soros "Négy(!) bí­ró­ság is ki­mondta bű­nös­sé­gét, s hogy bör­tönbe kell vo­nul­nia. A fel­leb­be­zés összes le­he­tő­sé­gét ki­me­rí­tette, az íté­let jog­erős. 2 év azon­nal vég­re­hajt­ható bör­tön­bün­te­tésre ítél­ték tőzs­dei csa­lás­so­ro­zat miatt. Le kel­lene ülnie a bün­te­tést, de ő évek óta me­ne­kül az igaz­ság­szol­gál­ta­tás elől. Miért hall­gat erről a média?
Elképesztő, hogy szabadon glasszálhat. Hol itt a jogállamiság? HOl vannak a jogelvek? Miért kussol a média?
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 01. 26. 11:57
"Akkor most ki hazudik?
 Soros "Négy(!) bí­ró­ság is ki­mondta bű­nös­sé­gét, s hogy bör­tönbe kell vo­nul­nia. A fel­leb­be­zés összes le­he­tő­sé­gét ki­me­rí­tette, az íté­let jog­erős. 2 év azon­nal vég­re­hajt­ható bör­tön­bün­te­tésre ítél­ték tőzs­dei csa­lás­so­ro­zat miatt. Le kel­lene ülnie a bün­te­tést, de ő évek óta me­ne­kül az igaz­ság­szol­gál­ta­tás elől. Miért hall­gat erről a média?
Elképesztő, hogy szabadon glasszálhat. Hol itt a jogállamiság? HOl vannak a jogelvek? Miért kussol a média?
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 01. 26. 11:55
Lfszt kamu.
Még a HVG-ben is idézték:https://hvg.hu/gazdasag/20160726_Soros_Gyorgy_Europa_menekultvalsag_elemzes
Blablabla...bizony új adókat kell kivetni és meg kell teremteni egyéb módon a forrásokat a migránsok befogadásához, kikerülve a többségi döntést- pár himezéshámozás, terelgetés után kiderül, hogy az ellenző tagországok akaratát figyelmen kívűl hagynák- ezt diktatúrának hívják.Nem ilyen feltételekkel tereltek minket be!  Ezt  a tervet támogatja ez a több országban is, a mai napig körözött, Soros György, akivel napi szinten tartja kapcsolatot a csicska EU bizottság. Persze tudjuk, hogy Szaros Gyuri bácsi is csak egy báb.Egyáltalán milyen alapon pofázik bele az EU belügyeibe egy pénzügyi visszaélések miatt körözött gyanúsított?
A  ritekhez pl. be nem meri tenni a lábát, mert kattan a bilincs. Erről miért nem olvasunk? Vagy elévült már? OKé, a ruszkiknál is pénzügyi terroristaként van körözve, node Angliában miért is? Mi ez , ha nem totális erkölcsi hanyatlása és a korrupció csúcs az EU-ban?
MIért nincs kiadva ellene nemzetközi elfogató parancs? Ennyire jók a kapcsolatai? Az EU pedig egy bűnőzővel tárgyal::: A MOL_os Hernádi félperc alatt felkerült a nemzetközileg körözött bűnözők listájára, pedig fasorba se volt Gyuri bácsihoz képest? 
https://ripost.hu/cikk-joger-sen-2-ev-bortonre-iteltek-soros-gyorgyot-miert-nem-adnak-ki-ellene-nemzetkozi-elfogatoparancsot
Zsiday megszólalt a forintgyengülésrõl 2018. 05. 24. 12:49
#35
) or not:
"Ugyanakkor hiába ígérték el a pénzek 94 százalékát, eddig a 7500 milliárd forintos keret mindössze 17,31 százalékát fizette ki Magyarországnak Brüsszel."
https://zoom.hu/hir/2018/05/24/az-unio-netto-befizetoje-lett-a-magyar-koltsegvetes/
Az unió nettó befizetője lett a magyar költségvetés
amúgy pedig a belépésünk óta mindent ö.számolva kb. az  1/3-át kaptuk vissza amit befizettünk.
Nem szerelemből tereltek be minket az EU-s akolba. Az EU nem a periferiális, gyarmati sztátuszban lévő posztkomcsi tagállamoknak jó, hanem a központnak. 
De, legalább amit kapunk az szépen, csicsásan van csomagolva.
Piketty csapata jobban igazolható. (Magyarországról sokkal több profit megy külföldre, mint bármely más közép-európai országból, és annál is több, mint amennyit az ország uniós támogatásként visszakap.)
Nem véletlenül maradt Orbán. (Etetni is kell a juhot, ugye...)
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
A németeknek megéri támogatni a kelet-európai országokat, mert a pénz nagy része az ő gazdaságukba csorog vissza, vallotta be egy interjúban a német EU-biztos.
MOLly tulajok topikja 2017. 10. 12. 12:05
Jól beszélsz.
A split jótékony hatású lesz. Tuti.
(retro: pl a Richtert 2013-ban splittelték. 
http://www.portfolio.hu/vallalatok/egeszseggazdasag/segit-e-a-richter-arfolyaman-a-felaprozas.186216.html
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 06. 14. 10:23
Sőt. Van egy plusz momentum a gázmérő órás lakásoknál- több mint 15 éve megy a KÖTBÉRbiznisz a gázszolgáltatók körül. Gázóra manipulálással vádolnak meg rengeteg fogyasztót. Sokan teljesen ártatlanul bekerülnek a körbe. Félmilkás nagyságrendű a követelt kötbér. A jogi környezet (talán nem véletlenül) még mindig a gázszolgáltatóknak kedvez:Rengeteg fórum van a témában- TIGÁZ/FŐGÁZ vádjai Gázóra manipulálás tárgykörben Egy érdekes HSZ az index fórumon: 776"A gázelosztó és gázszolgáltató cégekbe épült "szervezett bűnözői csoportok" egy ideig az úgynevezett önmágnesezési trükkel tettek szert eléggé jelentős plusz jövedelemre és amikor az lebukott és már a bírók előtt is ellehetetlenült, áttértek a gázóra mérésügyi plombájának önrongálásának, meg nem egyforma trükkjére. ... de már ez is lebukóban van. Mi lesz a következő trükk?" link Röhej, de ez van. Sokan emiatt a veszély miatt inkább kiépítik az infra fűtést vagy vesznek központi fűtésest... "
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 06. 10. 12:20
Persze. Ahogy német barátaimnál is.:))) Majd meglátjuk...
Lakás/Ingatlan árak topik 2017. 06. 10. 12:03
Főleg, ha átverik rajtunk a kvótát és nagyobb számban jelennek meg "menekültek"- bármikor számíthatsz rá, hogy az általad vásárolt lakás/ház mellé költöztethetik őket vagy ott vesznek ingatlant- és máris ugyanúgy csökkenni fog az ingatlanod ára mint amikor barna eszkimó honpolgárok költöznek be az utcába. Csúnya, de jelenleg - ez van.
Kíméletlen zsarolást kaptak Brüsszelbõl Orbánék 2017. 06. 10. 11:58
#63
Azért az csak feltűnt, hogy ha vegzálni kezdték a bankokat, multikat - azonnal brüsszeli össztűz indult az országra megspékelve leminősítésekkel egyebekkel. Nézd meg pl. ki is a bizottság elnöke, Juncker -milyen az előélete, milyen vádakkal illették eddig - , és máris egyszerű a válasz, kiknek az érdekét szolgálja az unió. És mi a magyarországi periféria/gyarmat szerepe ebben a társulásban. Ebből már adódik, hogy meddig enged a pórázunk...
OTP részvényesek ide! 2017. 03. 22. 17:13
Szóval mikor indul az az osztalék roller?:))
Még hogy visszavonjuk a lex Heinekent? Frászt! 2017. 03. 22. 17:08
#47
Majd elfelejtettem: Putyin forró, baráti üdvözletét küldi liberális barátainak, akik most nagy elánnal védik a Heini veres csillagát! Előre testvéreim a Vörös csillagért! Красная звезда alatt egyesüljetek tesókák!

/Ezt a fasságot, de tényleg védik a vörös csillagot...nooormális ez Margit?/
Még hogy visszavonjuk a lex Heinekent? Frászt! 2017. 03. 22. 17:03
#45
...ez is politika nyilván. A határozott (és hatékony) migránselleneség miatt szálltak ránk, renitensekre. Ez nekem belefér, mert én sem támogatom a migricek ész nélküli befogadását, de a brüsszelótáknak feltett szándéka az európai fehér nép összemosása egy szép nagy hájas capucccinó színű színes seggé.
Azt valszeg könnyebben irányíthatnák. (szerintük) persze adódhatnak csalódások...

Hopsz, breking...megint egy terrortámadás- Most a londoni parlamentnél. Istenien halad az integráció, de tényleg.
Még hogy visszavonjuk a lex Heinekent? Frászt! 2017. 03. 22. 10:42
#23
Nem is értem, hol annak azok akik nem szeretik a ruszkikat. Ott nagy divat a csillagot színezni és a vöröset is igencsak szerették.
"Csináljunk úgy mint ők!"
link
Még hogy visszavonjuk a lex Heinekent? Frászt! 2017. 03. 22. 10:38
#22
És ezen , hogy meglepődtünk.

link
Még hogy visszavonjuk a lex Heinekent? Frászt! 2017. 03. 22. 10:32
#21
"Az AB azzal indokolta döntését, hogy a szabályozás túl tág, pontatlan, "
Ez csak jogi szabályozási technika. Majd akkor szűken és pontosan fogják meghatározni,.:))
Amúgy én sem értem mi a fenét keres egy tiltott önkényuralmi jelkép a sörös flaskán. Ebben a régióban emberek ezrei haltak meg, hurcoltak málenkij robotra etc...etc. azért azt én sem komálom, hogy a szerencsésebb NYugaton nagy ívben letojják a posztkomcsi térség érzékenységét, mert Ők a multik. Szerintem is repüljön, vagy színezzék hupililára. Érted.
Richter topik 2017. 02. 27. 14:30
Mókás a kötéslista, nem igazán szeretné pár broki, h felnyargaljon-amint magára találna: "1 DB"

1 darab...:))
MACCABI \"JÁTÉKOK\" 2017. 02. 23. 09:39
A 2024-es olimpia helyszínéről 2017 szeptemberében, a NOB 130. nemzetközi konferenciáján döntenek.
Egy nagyon komoly kikötése a NOB-nak. (!!)
"A kikötés, hogy nemzeti konszenzus kell. Ha népszavazásra engednék úgy, hogy másfél év alatt ez senkit sem zavart..., na, az minden, csak nem nemzeti konszenzus... De már maga a népszavazást kezdeményező aláírás-gyűjtés sem az!)

Mire kiírhatnák a népszavazást, addigra már a pályázatok elbírálása lenne időszerű."

Tehát a NOlimpiások - megfúrták az olimpiánkat- szlogen lesz majd az egyik befutó jobber szlogen a 2018-as választásoknál- egy újabb fegyvert adtak a jobboldal kezébe- szerintem öngól volt az aláírásgyűjtés, kontra produktív lesz. Ez a véleményem- pártállástól függetlenül.

És a NOLIMPIA valszeg Trupmnak tett egy óriási szívességet- kétlem, hogy a folyamatos terrorfenyegetettségben élő Párizs megkapná az olimpiát- ha igen, vajh ki megy...
Szóval...minek is kéne örülni?

ÖNGÓL.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 01. 31. 12:41
link
Bizony mondja néktek!:)) jó ez.
OTP részvényesek ide! 2016. 12. 14. 12:55
Pénteken nem Fekete Péntek lesz?
asszem, de. vagy tévednék?

friss hírek További hírek