Most jöttem haza egy európai fővárosból, ahol (b+ elkérték az irataimat! fríídom) egy turista látványosságnál, a szemem elött két "mérnök" késsel kirabolt három lányt egy villamosmegállóban, pechükre éppen az érkező szeku elött tették, így "elkapták" őket.
Amikor a lányok az irataikat visszakapták és a mérnöki papírokat akarták volna megnézni, valamint a yardot kellett volna megvárni, a kés mellett előkerült egy pisztoly is, ami után leteperték a gyilkolni akarót, a másik hosszú kézitusa után elfutott.
Szerencsére senki nem sérült meg, de ez csak a véletlennek és a szekusok lélekjelenlétének volt köszönhető, meg persze annak, hogy a két "mérnök" megelégedett egy pisztollyal.
Mivel nem olvastam a híreket kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán hírértékü volt-e itthon.
Meg arra is, hogy kitalálja-e valaki, hogy melyik város volt ez.
Amikor a lányok az irataikat visszakapták és a mérnöki papírokat akarták volna megnézni, valamint a yardot kellett volna megvárni, a kés mellett előkerült egy pisztoly is, ami után leteperték a gyilkolni akarót, a másik hosszú kézitusa után elfutott.
Szerencsére senki nem sérült meg, de ez csak a véletlennek és a szekusok lélekjelenlétének volt köszönhető, meg persze annak, hogy a két "mérnök" megelégedett egy pisztollyal.
Mivel nem olvastam a híreket kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán hírértékü volt-e itthon.
Meg arra is, hogy kitalálja-e valaki, hogy melyik város volt ez.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.