MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Salvini bebizonyította, hogy egyetlen mondattal megállítható a migráció. Nem köthet ki csempészhajó. Persze nyilván fontosabb az olasz bankrendszer megmentése, akár annak az árán is, hogy olaszországot tönkrevágják.
Athén új intézkedései az illegális bevándorlás megfékezésére 2019. augusztus 31., szombat Európai ügyek A Kiriákosz Micotakisz vezette új konzervatív görög kormány szombaton intézkedéscsomagot fogadott el az elmúlt időszakban felerősödött migrációs nyomás elleni hatékonyabb küzdelem érdekében. A kormány külügyi és védelmi bizottsága rendkívüli ülést tartott, miután csütörtökön egy nap alatt csak Leszbosz szigetére több mint félezer új migráns érkezett, amire nem volt példa az Európai Unió és Törökország közötti menekültügyi megállapodás 2016-os megkötése óta, miközben az ottani 3000 férőhelyes menekülttáborban már most is több mint tízezren vannak. De a görög szigeteken létesített többi menekülttáborban is legalább kétszer annyian tartózkodnak, mint amennyi a kapacitásuk.
Amennyiben tovább erőltetik az elosztást, szakadhat az EU. Értem én, hogy 10 millió szám vannak nehéz helyzetben emberek akiknek az elhelyezését meg kell oldania az ENSZ-nek , de ezt a segítést nem szabad senkire sem rákényszeríteni. Mindennek önkéntes alapon kell maradnia!
Tömegekből válogathatnak. A törököknél is nagyon sokan vannak, ha jól tudom ők is szigorítanak. Szépen megoldhatnák, ahogy eddig is tették. Nyilván a központosítás miatt áll a bál. A kompromisszum ebben az esetben az lehet csak, hogy tiszteletben tartják azon országok döntését, akik ebből nem kérnek. Más megoldást én nem látok.
pedig a logika ezt kívánná. Aki nem kér belőlük, oda nem visznek. Azon országok akik támogatják a bevándorlást vigyenek közvetlenül annyit amennyire szükségük van. pl. a Szíriával határos országokban,Líbiában rengetegen élnek menekült táborokban. Ahogyan a másik logika szerint azok a civil hajók akik mentenek haza vigyék a kimentetteket.
Amennyi bejövetelét nem lehet elkerülni. pl. Ide jön tanulni és itt marad. Ide jön sportolni. Itt talál magának párt. Itt indít vállalkozást. kivárja a sorát egy tranzitzónában. stb. Idáig így zajlott a migráció. Nem bánnám, hogy a jövőben is ez lenne a menete.
a világban azért mozgok, csak a fosatós médiával nem veretem magam, úgyhogy a realitással képben vagyok, csak a nemzethy mondavilágban tájékozódom rosszul
Mi nem kérünk a tömeges migrációból. Ezt minden fórumon elmondjuk, de más EU vezetők ezért bírálnak bennünket. Így nem értem, hogy ők közvetlenül miért nem viszik magukhoz ezeket a "menekülteket" ? Mi ezért nem tiltakoznánk! Azért sem , ha pl. Luxemburg befogadna 50000 afrikai fiatalt. Gazdag ország bírna velük. Miért az elosztásukat erőltetik? Te ezt érted?
Hát igen... Információs remete lettem. Tévét egy évtizede nem nézek, kereskedelmi rádiót az ipari kacagás miatt nem hallgatok. A rettegés felett sose áll meg az egerem egy kattintásra. Ma valahogy belefutottam. Képzelem ez alapján, mennyi faszság terjed a világban amitől el vagyok önkéntesen szigetelve.
ez a kalifátusok jött le most a capon? szánalom, ma már másodszor futok bele. rettegjünk attól, hogy kalifátusok leszünk, ha viktorkirály nem lép közbe
Az egész abból indul ki szerintem, hogy a korfák megváltoztak és hiány keletkezett, illetve tovább élünk, de nem munkavállalásra. A nyugdíjak hatalmas alapokban vannak, amit forgatni kellene, de nincs mibe. A FED, illetve az EKB fossa a zsetont, de nem új technológiákba áramlik, hanem a buborékot fújják vele.
A másik fontos dolog az ideológia. Az ember életébe nem avatkozhatnak be úgy, hogy támogatják a gyermekvállalást, csak úgy, hogy már kész (18 évet betöltött) fiatal muszlimokat tesznek a szomszédjukba. Ne kérdezd, hogy mi a logika benne, mert szerintem nincs. Magyarul még durvábban beavatkoznak mintha csak azokat segítenék, akik 2 gyermeket szeretnének. :)
Az iszlám egy érthető vallás. Ahol megjelenik, ott más nem marad. Tiszteletben kell tartani és nem beengedni.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.