MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
gondolam persze, ép rányitottam(oldalon) nem ment be a nevezzem parlamentbe(Bundestágba) -nem fogadta el jobban mondva!! lett volna.. ::))) na """spekuláljatok.. Még ilyenkor ""üres"" sok spekuláció.. nem rosszhiszeműleg értem/mondom
Németek megcsinálták hamar a ""vizített a Migránsokkal, mind a szavazásnál köt ki! azt könnyő kitalálni ki hova szavaznak! (Majd mondják szavazni jó voltunk) Osztrákok meg emelték órabérüket Épp választtás előtt (van olyan is aki dolgozik,né má) Ha már itt emelnek szoc. hozzájárulás is megy utána.. nem okoz nagy fejtörést..
A muszlimok még a ballibre szavaznak, amíg el nem érik a két saját párt szintet. Onnan már nincs vissza út. Ez a két veszekedő pártjuk az alapvető dolgokban egyet fog érteni és megváltozik az adott tagállam törvényhozása.
Mondjuk tartok a németektől Fogalmunk nincs menyi Migráns raknak bele!! szavazás céljára, na erre ugranak!! AfD most aztán azt se tudom Bundestagban van-e frakciója..
Érdekes ez is 2015 ben jó volt VERSENYYEZNI A MIGRÁNSOKÉRT GYURCSÁNYI 3 EBERT AKTIVÁLT BEMUTATÓLAG.. Most meg meg másképp alakítja magát!! Nagyon is ott vannak/AKTÍVAK a korábbi elveik mellett!! (majd 380 fokot fordulnak)
:) . a cserediák migráns a svédeknél...... az a Maliból induló fiatal aki végigvonul a fél Világon minden papír nélkül pedig menekült.... . ez van. :)))) . este kiderül, hogy erről mi az európai emberek véleménye! erről is beszéltünk régebben..... ezt a "közvélemény kutatást-népszavazást a migrációról" . nem tudja egy EU tagállam sem elsumákolni!
7,78 százalékos volt a részvételi arány az EP-választáson reggel 9 órával bezárólag a Nemzeti Választási Iroda (NVI) szerint. Ez az arány 2014-ben 9 órai állásnál 5,25 százalék volt.Budapesten a reggel 7 órai adatok szerint a választásra jogosult 1 millió 313 ezer választópolgárból 1,4 százalék, 18 396 választó adta le szavazatát. 9 órára már a jogosultak 7,24 százaléka (95 095 választó) járult az urnákhoz. Baranya megye 1,45 százalék 4405 szavazó Bács-Kiskun megye 8,50 százalék 35 474 szavazó Békés megye 8,83 százalék 25 084 szavazó Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6,49 százalék 34 245 szavazó Csongrád megye 8,73 százalék 28 913 szavazó Fejér megye 8,55 százalék 29 272 szavazó Győr-Moson-Sopron megye 8,24 százalék 29 623 szavazó Hajdú-Bihar megye 7,27 százalék 31 183 szavazó Heves megye 8,49 százalék 20 531 szavazó Jász-Nagykun-Szolnok megye 8,55 százalék 25 946 szavazó Komárom-Esztergom megye 7,86 százalék 19 330 szavazó Nógrád megye 7,38 százalék 11 612 szavazó Pest megye 7,87 százalék 79 970 szavazó Somogy megye 7,94 százalék 20 080 szavazó Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6,27 százalék 28 141 szavazó Tolna megye 8,25 százalék 14 994 szavazó Vas megye 8,15 százalék 16 737 szavazó Veszprém megye 8,57 százalék 24 516 szavazó Zala megye 7,83 százalék 17 604 szavazóA részvételi arány adatait 11 óra után frissítik legközelebb.
Ugyanazt írom azóta is. Szerintem az a baja, hogy egyébként bárki befogadhat bárkit. Arra vártam, hogy a "call"-ba beleköt és beírja a "put"-ot, akkor kiderült volna, hogy érti ő, csak valamiért jó neki, ha szórakozik. :)
Én biztos nem adtam volna el egy KÜLFÖLDINEK SE!-Párton belül ment ez is a HOLLANDOKKAL!! nem is gonolná ez ember mennyi(MEGGONDOLATLAN) megkötettett üzletek születtek 2010 előtt!! Miért is járt itt Timerman!!!
-Megjegy. Mszp volt Önkori vezető meg eltünt!! Na megkérdezték a polgárokat (NEM) Fű alatt ment az egész!!! -Már csak arra emlékszem szines prospektusokkal jöttek MszP barátaim..Mikor már az üzlet megköttett a HOLLANDAL!! Mint,ha nem is lehetett volna kiparcelázni a Kisbefektetőknek áhh nem is voltak mohók!! Bánná a Jó Isten, csak magyar kapta volna meg a Területett!! -nehogy Mészárossal össze mossátok..
-na meg ez is a motorja BETELEPÍTÉSEKNEK!! Egyszerű ember alig ismeri ki magát.. Holland röhög a markába,milyen jót tettem adtam helyet a Migránsoknak!!!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.