a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
de azt nem értem hogy miniszterelnököt miért kell ennyire védeni?????
fél a magyartol????
ugy védik ezt az elqurot hogy az már a nemzetközi médiának is szemet szúr!
Törölt felhasználó2007. 10. 22. 22:13
"A tüntetők ezt megelőzően "MOCSKOS ZSIDÓK, Gyurcsány takarodj és Fegyverbe!" szavakat skandálva mintegy kétezren vonultak a Szabadság térről az Operaház közelébe"
kiemeltem nagybetűvel azt a 2 szót ami kb meg is magyarázza a tüntetők szellemi irányultságát. kik ezek ha nem szélsőjobbos csűrhe.
Annyit azért tisztázzunk, hogy akiket oszlatnak, azok nem tüntetők, hanem huligánok:)
De most komolyan, tud valaki racionális magyarázatot arra, hogy mire jó az, ha 200-an nekiállnak gyújtogatni?
"A Hírt TV tudósítása szerint a rendőrök Toroczkai Lászlót elfogták és megbilincselték."
Sajnálom, tettrekészen a magyar nemzeti érdekekért küzdött.
Nem mondom, hogy jó eszközökkel, de nemes célokkal.
Az autók felgyújtását, a kirakatok betörése nem viszi előre a szabadságharcosokat...
Á. Kiskuki nem szélsőséges. Áhh. Cseppet sem. Ezek faggatnak itt engem arról, ki a szélsőséges. Nézzetek tükörbe.
Arabokat irt, lámpavasra húzna másokat.
Hányinger.
Törölt felhasználó2007. 10. 22. 21:02
Az alkotmány rögzítse, hogy az árfolyamok mindig csak felfelé mehetnek. Rend-Őr kordon védje az árfolyamot az esetleges el tévelyedés meg állítása ÉRDEKÉBEN.
Szakszerűség: "Közbiztonságot veszélyeztető eszköz birtoklása miatt előállítottak egy embert a Vécsey utcai pizzériánál. Egy sörösüveg volt nála." (Index)
Mi lesz veled Magyarország?