a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
urak! csak kérdem: ez már a 23-ai előjáték itt a topikban? szidás, verekedés, sértegetés, hülyeségek beszélése, tényszerű igazság el nem ismerése, stb. szóval ez már a hosszú előjáték?
Valamit elfelejtesz. Nem annak kell bizonyítani az ártatlanságát, akit megvádoltak, hanem a vádlónak a bűnösséget. Én legalábbis így tudom ezt a Btk-ból és a büntetőeljárásból.
Kuki, annak azért örülök, hogy meg sem kísérelted cáfolni azon állításomat, hogy a szadesz korrupt. Látod, mindig van közös nevező!
Már a D-209-es is megmondta, "az szdsz televan korrupciós ügyekkel". Ha valaki információ birtokában volt, akkor Megyó mint miniszterelnök biztos az volt.
Nem a kedvemért kellett volna az állításodat alátámasztanod, hanem azért, hogy ne tűnjél teljesen hiteltelennek. Nem baj, maradsz ott és olyan, amilyen voltál. Megszoktuk, elviselünk.
Nem gondolod, hogy nem csak infantilis, hanem az én eredeti állításomat támasztja alá azon "ellenérved", hogy "nem én vagyok az idióta, hanem te." Az olyan kisdedóvós szint. Persze, tagadhatatlan, illik hozzád. Ez olyan KÓKAdó kuki színvonal.
Példátlan intézkedéseket vezet be a rendőrség az Andrássy úton és az Operaház környékén október 22-én.
Valóságos "kijárási tilalom" lép életbe október 22-én az Operaház környéki utcákban. Gyurcsány Ferenc hétfőn mond beszédet az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett eseményen. A példátlan intézkedések során nem kevesebb, mint hat órával a 20 órára tervezett beszéd kezdete előtt, 14 órakor a rendőrség hermetikusan lezárja az Andrássy út érintett szakaszát. Nemcsak a közúti, de a gyalogosforgalmat is jelentősen korlátozzák: csak az léphet 14 óra után a "zóna" területére, aki igazolni tudja, hogy helyi lakos, vagy az eseményre szóló, érvényes meghívóval rendelkezik."
Olvasd el matgab egy-két hozzászólását, aztán cetasét vagy saruét. A kedvedért nem fárasztom magam a keresgéléssel.
"Milyen kár, hogy bezárták az OPNI-t! Ez volt a kormány egyik legnagyobb baklövése. Ahhl ennyi idióta flangál szabadon!"
Látod, még téged is számítógéphez engedtek közülük. Nagy itt a demokrácia. Túl nagy!
dlph
Szállj már le rólam haver! A hülyeségeiddel együt már túl nehéz vagy kis deviáns!
Örülök, hogy legalább te úgy látod, hogy az szdsz-ben nincs korrupció. Valószínűleg te vagy az egyetlen az országban. Erről jut eszembe az a rád tökéletesen ráillő vicc, mely szerint "Miért sír az agysejt? Mert fél egyedül a sötétben."
Bizonyára rosszul emlékszem, de mintha gergényinek hívták volna azt a budapesti rendőrfőkapitányt, aki politikai nyomásra kiadta a tömegbe lövetés parancsát, majd ezután a maoisták gyöngye, a szadeszes demszkáj volt az, aki kitüntette ezt a hőst, aki csupáncsak a saját kollégáit áldozta be a tévénél egy kis politikai haszonszerzés érdekében.
Milyen kár, hogy bezárták az OPNI-t! Ez volt a kormány egyik legnagyobb baklövése. Ahhl ennyi idióta flangál szabadon!
Kis husom "A törpepárt bizonyára az SZDSZ, " hol van az már......
mindannyian Ibolykátokkal együtt.
Ennek annyi kis agitprop harcosom.
Mi lesz veled ? :DDD
"Furcsa, hogy egy korrupciós ügyektől hangos, hataloméhes szemkilövető törpepárt aktivistája osztja itt az észt a békességről és a tisztességről."
yes or no
Azért a csúsztatásoknak nagymestere vagy el kell ismernem:
A törpepárt bizonyára az SZDSZ, akkor viszont
1. Milyen utóbbi korupciós ügyekről beszélsz a párt kapcsán? Ki az vagy kik azok akik mások fizikai megsemmisítésére, megnyomorítására, megalázására törekszenek? Ilyen lámpavasas dumákat éppenhogy tőletek hallok folyton.
2. Milyen szemkilövetős pátról beszélsz? Talán a rendészeti miniszter szdsz-es, vagy a rendőrség vezetése az?
3. Én nyugodtan nézek tükörbe, lévén eddig bármilyen megnyilvánulásotok is volt,soha semmilyen agresszív, tetlegességre utaló kijelentést nem tettem veletek szemben.
Mi lesz veled Magyarország?