Elvégeztük a Megakrán Nyrt. („a Társaság”) 2020. évi éves beszámolójának könyvvizsgálatát, amely éves beszámoló a 2020. december 31-i fordulónapra készített mérlegből – melyben az eszközök és források egyező végösszege 4 327 477 E Ft, az adózott eredmény -256 523 E Ft (veszteség) -,
Törölt felhasználó2021. 08. 29. 13:02
A KÉSZ Holding Vállalkozásfejlesztő és Vagyonkezelő Zrt. részvényeseinek Vélemény Elvégeztük a KÉSZ Holding Vállalkozásfejlesztő és Vagyonkezelő Zrt. és leányvállalatai (a „Csoport”) 2020. évi összevont (konszolidált) éves beszámolójának könyvvizsgálatát, amely összevont (konszolidált) éves beszámoló a 2020. december 31-i fordulónapra készített összevont (konszolidált) mérlegből – melyben az eszközök összesen 127.193.018 E Ft, az adózott eredmény 4.327.655 E Ft nyereség –, és az ugyanezen időponttal végződő üzleti évre vonatkozó összevont (konszolidált) eredménykimutatásból, valamint a számviteli politika jelentős elemeinek összefoglalását is tartalmazó összevont (konszolidált) kiegészítő mellékletből áll.
brutál nagy cég ez a kész holding,megakarán eltörpül melette ,nehogy kivásárlás legyen pár év mulva
Törölt felhasználó2021. 08. 29. 12:46
Adózott eredmény felhasználására (az osztalék jóváhagyására) vonatkozó határozat /kivonat/ Készült a KÉSZ Holding Zrt. legfőbb szervének az adózott eredmény felhasználására (az osztalék jóváhagyására) vonatkozó, 2021. május 04. napján hozott döntését tartalmazó okiratból. 1/2021 (05.04.) számú határozat A 2020. évben keletkezett 2 497 278 E Ft adózott eredmény terhére 1 042 595 E Ft osztalék kerül jóváhagyásra. K.m.f.
szerintem még nézzen utána,kik ezek de ne csak a megakaránt nézze hanem a kész holdingot is,chart is szép,és igazábol nem 4ft on indult a buli hanem mikor kijött a kész hirek.tehát 7ft rol indulunk,nyilván ki tartja 10 évig? senki,de lehet 10 év mulvanem 50ft lesz hanem pár száz ft,de lehet már 5 éven belül,140millio közkéz van ,csak,jo nem kevés de most csak 8ft nem 80ft
Igen, ez kb helyen van, olvasgattam utána ez akar lehet egy Set futurt verő ceg árfolyammal karoltve!! En meg vártam fostam beszallni 6 körül mindegy most Más sikere is finom érzés!!
akartam irni ha nekem 4ft rol lett vona egy darabot sem adtam volna el az biztos,és az sem kizárt beeszem magam ide,kár hogy nem néztem utána elöbb ennek a cégnek,ráadásul régen ismertem,csak nem esett le a tantusz,már nincs kedvem spekázni forintozni meg stb,elegem volt,
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint