Ne fáradj megkerestem végül. . https://www.youtube.com/watch?v=cwQcogOA1Zs . 33:30-tól . itt is kiemeli hogy a NATO kötelezettségeknek eleget téve. És itt említi is hogy ahogy részt vettünk különböző NATO missziókban eddig is úgy. De sehol sem arról van szó hogy menjenek kationák ukrajnába hanem ha Nato fellépés lenne akkor igen mennénk mi is. Ez egyébként még Orbánnak is meg kell tennie hiába mondja most hogy maradjunk ki belőle. . Személy szerint se rajonganék magyar katonák Ukrajnába küldésének. De én sokakkal ellentétben már az orosz katonák bevetésének se rajongtam.
Akkor kérlek írd meg az 1 órás interjúban melyik részénél beszél erről. megnézném. Azt tudom mit harsog a Fidesz média hogy mit mondott MZP. Én meghalgatnám inkább eredetiben.
Elottem mar leirtak, mint NATO tagorszag, sajnos vannak szerzodesbeli kotelezettsegeink. Az pedig, hogy a “fuggetlen” kiralyi televizio es a lakajmedia egy ilyen helyzetben is kopkod, gyomorforgato…az pedig meg inkabb, hogy egy atomfegyverekkel fenyegetozo hibbantnak igazat ad, teljes mellszelesseggel, a legalja kategoria, fuggetlenul attol, hogy ki kezdte.
Amúgy Afganisztánba is kellett küldeni katonákat, pont a NATO kötelezettség miatt. Az, hogy még mindig vannak emberek kis hazánkban, akik nem ismerik a nemzetközi szerződéseinket, az nagyrészben ennek a hazug kormánymédiának is köszönhető....
Ebben nem lennék olyan biztos. Ma reggel hallottam egy csoport beszélgetését egy bevásárló központban , lényege hogy dicsérték putyint hogy milyen fasza gyerek , odacsapott , meg merte csinálni. Sokan gondolkodnak így. Ráadásul MZP embereket és fegyvereket küldene ukrajnába, ami szerintem nem jó ötlet. Jó hogynem hadat üzen Oroszországnak. Értem én hogy választás lesz de egy ilyen helyzetben nem ártana a józan ész. Hozzá teszem, mindkét oldalon.
Nem zörög a haraszt! Nyilvánvaló, hogy sajnáltatja magát. Vicces hogy veszteséges volt a zuglói parkoltatás miközben szinte semmi költség van vele. MÉG A VAK IS LÁTJA CSAK TI NEM! HA-HA
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!